- Advertisement -
AcasăEvenimenteBREAKING NEWS Avocatul Poporului ii cere lui Iohannis sa declare stare de...

BREAKING NEWS Avocatul Poporului ii cere lui Iohannis sa declare stare de urgenta din cauza epidemiei de coronavirus iar Parlametului sa o incuviinteze: Acest lucru este obligatoriu să se întâmple așa cum prevede legea fundamentală în cazul situațiilor excepționale. România are legislație în materie, respectiv O.U.G. nr. 1/1999, iar prevederile acestui act normativ trebuie respectate întocmai

- Advertisement -

Avocatul poporului Renate Weber ii cere presedintelui Klaus ohannis sa declare stare de urgenta din cazua epdemiei de cronavirus iar Parlamentului sa o aprobe. Solicitarea este făcută luând act de măsurile administrative adoptate în ultimele zile în acțiunea de combatere a răspândirii epidemiei de cironavirus.

„Nu punem în discuție oportunitatea măsurilor luate până acum, necesitatea restrângerii unor drepturi, dar acest lucru este obligatoriu să se întâmple așa cum prevede legea fundamentală în cazul situațiilor excepționale. Acestea sunt exigențele statului de drept, în care restrângerea unor drepturi și libertăți nu poate fi făcută decât în condițiile art. 53 din Constituția României. România are legislație în materie, respectiv O.U.G. nr. 1/1999, iar prevederile acestui act normativ trebuie respectate întocmai”, se arată într-un comunicat al Avocatului Poporului.

- Advertisement -
- Advertisement -

Rețele de socializare

34,563FaniÎmi place
24,580CititoriConectați-vă
61,453AbonațiAbonați-vă

Important

Noutăți

- Advertisement -