BREAKING NEWS Inca 3 decese inregistrate in Romania din cauza coronavirusului! Numarul persoanelor decedate ajunge la 17! 2 din ultimele 3 victime sunt din Suceava! Din cele 17 victime decedate in Romania, 8 sunt doar din Suceava!

Inca 3 decese au fost raportate pe teritoriul Romaniei in aceasta seara, 2 dintre acestea au survenit in Suceava, e vorba de doua femei, ambele in varsta de 70 de ani. Cealalta victima este un barbat din Neamt in varsta de doar 63 de ani.Numarul total al deceselor ajunge la 17. Dintre cele 17 victime decedate, 8 sunt doar din judetul Suceava, care de ieri dimineata a devenit focarul epidemiei in Romaniei.

Prima persoana decedata avea varsta de 74 de ani si era din Craiova. Cea de a doua persoana decedata era din Bucuresti si avea 67 de ani. Cea de a treia persoana decedata avea 70 de ani si era din Piatra Neamt. A patra persoana, cea decedata azi, era din Suceava si avea 72 de ani. A cincea persoana decedata era tot din Suceva si avea 71 de ani. A sasea persoana decedata era din Arad si avea 64 de ani. Cea de a saptea persoana decedata avea varsta de 65 de ani si era din Bucuresti. Cea de a opta persoana decedata avea 70 de ani si era din Craiova. Victimele 9-10-11 erau toate din Saceava, o femeie de 71 de ani disi doi barbati de 59, respectiv 80 de ani. Cea de a 12-a perosana decedata era din Ialomita si avea 74 de ani. Cea de a 13-a persoana decedata era din Caras-Severin si avea varsta de 72 de ani. Cea de a 14-a presoana decedata era din Suceava si avea varsta de 52 de ani.Victimele 15-16-17, doua dintre acestea erau din Suceava, ambele femei in varsta de 70 de ani, iar o victima era din judetul Neamt, un barbat in varsta de 70 de ani.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *