- Advertisement -
AcasăEvenimenteBREAKING NEWS Inca 56 de cazuri de infectie cu coronavirus confirmate in...

BREAKING NEWS Inca 56 de cazuri de infectie cu coronavirus confirmate in Romania, cel mai mare numar inregistrat in doar o zi pe teritoriul tarii! Numarul victimelor ajunge la 222! Jumatate din ultimele victime sunt din Capitala! 4 dintre pacientii infectati se afla la terapie intensiva

- Advertisement -

Inca 56 de cazuri de coronvairus au fost confirmate pe teritoriul Romaniei in urma cu putin timp. Numarul total al persoanelor infectate cu coronavirus ajunge la 222. Este cea mai mare cifra de vicitme inregistrata pe teritoriul Romaniei pana in prezent, 25% din numarul total de persoane infectate fiind inregistrat doar azi. Patru persoane din dintre cele 222 se afla in prezent la terpaie intensiva.

Cele mai multe dintre ultimele victime raportate sunt din Capitala, cel putin 26 la numar, 5 persoane sunt din Brasov si asupra celoralate persoane nu exista inca date precise cu privire la domiciliul lor.

Pana in prezent cele mai afecetate zone din tara de corononavirus sunt Capitala, judetul Timis, Hunedoara, Arad, Cosntanta si recent Brasov.

Pana in acest moment un singur roman a decedat din cauza epidemiei de coronavirus, saptamana trecuta. Este vorba despre un roman care era stabilit in Italia.

- Advertisement -
- Advertisement -

Rețele de socializare

34,563FaniÎmi place
24,580CititoriConectați-vă
61,453AbonațiAbonați-vă

Important

- Advertisement -

Noutăți

- Advertisement -