Acasă Extern BREAKING NEWS O noua tulpina a SARS-COV-2 a fost descoperita in Japonia,...

BREAKING NEWS O noua tulpina a SARS-COV-2 a fost descoperita in Japonia, alta mai noua decat cea din Marea Britanie! Este vorba despre 4 persoane din Tokyo care s-au intors recent din Brazilia

Incep sa creasca tuplinile precum buruienile. Daca in urma cu mai putin de o luna incepeau sa fie adminstrate primele doze de vaccin impotriva COVDI19 in lume, oamenii de stiinta nu au luat insa probabil in vedere un aspect, aparitia unor noi tulpini ale coronvirusului, sau poate nu atat de repede. O noua tulpina COVDI19 a fost descoperita azi, de data asta in Japonia, la Tokyo. Este vorba despre 4 locuitori ai capitalei care s-au intors recent din Brazilia.

Takaji Wakita, directorul Institutului Naţional de Boli Infecţioase, a declarat că varianta este diferită de cele care s-au răspândit din Marea Britanie şi Africa de Sud, însă prezintă unele similarităţi cu acestea, potrivit Kyodo News.

Institutul a precizat că în prezent nu există dovezi că noua tulpină ar fi mai contagioasă.

Dintre cele patru persoane, un bărbat de 40 de ani a fost internat după ce dificultăţile de respiraţie pe care le acuza s-au agravat. O femeie de 30 de ani a acuzat durere în gât şi dureri de cap, iar un adolescent de sex masculin a prezentat febră. O adolescentă nu a prezentat simptome, a indicat ministerul.

Ministerul a raportat, de asemenea, că a detectat trei noi cazuri de persoane confirmate cu tulpină de coronavirus descoperită în Marea Britanie, considerată mai contagioasă.

Rețele de socializare

34,563FaniÎmi place
24,580CititoriConectați-vă
61,453AbonațiAbonați-vă

Important

Noutăți

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here