- Advertisement -
AcasăPoliticaBufonul Tomac continua razboioul cu Viktor Orban. Presedintele PMP ii cere demisia...

Bufonul Tomac continua razboioul cu Viktor Orban. Presedintele PMP ii cere demisia sefului CNCD pentru ca nu l-a certat cum trebuie pe premierul Ungariei: Acest domn s-a descalificat şi nu mai poate deţine, nici măcar o zi, o funcţie cu o responsabilitate uriaşă în statul român. PMP îi cere demisia astăzi

- Advertisement -

Bufonul autoinitulat politican, Eugen Tomac, continua sa il atace pe premierul Ungariei, Viktor Orban, sperand ca partidul sau plin de nulitati sa creasca in sondaje prin propaganda si populism ieftin, ceea ce evident nu se intampla potrivit celor mai noi sondaje aparute recent. Duap ce l-a atacat de nu mai putin de 4 ori personal pe premierul Ungariei facandu-l inclusiv „nazist”, copilul politica al lui Petrov ii cere demisia sefului CNCD deoarece nu l-a certat cum trebuia pe politicianul ungur. Tomac nu se opreste aici cu propaganda si populismul iefti, ci le cere de asemenea colegilor bufoni din politica romaneasca, o sedinta extraordinara, in care sa condamne „in termenii cei mai duri” asa zisul derapaj (citam) „antidemocratic cu iz nazist al lui Viktor Orban”.

„Partidul Mişcarea Populară a luat act cu mare surprindere de abordarea pe care a avut-o preşedintele Consiliului Național pentru Combaterea Discriminării (CNCD), Csaba Ferenc Asztalos. După derapajul cu iz nazist a premierului Ungariei, acesta a susţinut că nu se poate pronunţa pe marginea declaraţiilor făcute de Viktor Orban, la Băile Tuşnad, opinând că politica externă nu intră în atribuţiile sale”, potrivit unui comunicat de presă.

„Acest domn s-a descalificat şi nu mai poate deţine, nici măcar o zi, o funcţie cu o responsabilitate uriaşă în statul român. PMP îi cere demisia astăzi. Este inadmisibil să fii apărătorul unor valori şi să te prevalezi de nişte lucruri inventate pentru a nu te pronunţa pe nişte chestiuni foarte clare. Asemenea abordare este inadmisibilă de la un om care este obligat, prin fişa postului, să apere valori precum democraţia, libertatea şi drepturile omului. Consider că are obligaţia morală ca, în cel mai scurt timp, să îşi prezinte demisia”, declară Tomac.

„Aşa cum Parlamentul European a condamnat, săptămâna trecută, declaraţiile lui Viktor Orban, cer și Parlamentului României să convoace o şedinţă extraordinară, în această lună, şi să condamne, în termenii cei mai duri, acest derapaj antidemocratic cu iz nazist. Este inacceptabil aşa ceva. Mă aşteptam la o abordare mult mai matură din partea coaliţiei şi cerem, în continuare, prim-ministrului Nicolae Ciucă şi preşedintelui PSD, Marcel Ciolacu, să se delimiteze de UDMR, care nici la aceasta oră nu s-a disociat de discursul nazist a lui Viktor Orban”, încheie Tomac.

- Advertisement -
- Advertisement -

Rețele de socializare

34,563FaniÎmi place
24,580CititoriConectați-vă
61,453AbonațiAbonați-vă

Important

- Advertisement -

Noutăți

- Advertisement -