- Advertisement -
Acasă Politica Bulica de la USR cere ca in Romania casatoriile LGBTIQ sa fie...

Bulica de la USR cere ca in Romania casatoriile LGBTIQ sa fie recunoscute: USRPLUS este singurul partid asumat care dorește respectarea drepturilor tuturor minorităților. Așteptăm și răspunsul de la #echipacâștigătoare Florin Cîţu – Marcel Ciolacu

- Advertisement -

Probabil va intrebati de ce Romania este de circa 2 ani de zile singura tara din blocul central-etic al Europei care nu este vorbita urat de Bruxelles, ei bine in timp ce toate tarile din blocul central-estic sunt conduse de partide conservatoare, care se opun imigratiei ilegale si propagandei LGBTIQ, la noi e taman invers, avend acasa, la Platul Victoria, in Parlamnet si la Palatul Cotroceni, slugile perfecte ale vestului.

Bulica de la USR, Iulian Bulai, statuia vie care face milioane din impletit baloane, vrea ca Romania sa accepte casatoriile LGBTIQ. Desi USR este cazut in cap in sondaje, ajungand in doar 8 luni de zile de la 16% la 11%, pentru Bulica pare sa nu conteze prea mult si int-run moment oricum delicat in contextul scandalului din colaitie, acesta propune sa fim slugile progresitilor pana la capat si spune ca astepta respunsuri privind casatoria LGBTIQ si de la ecghipacastgiatoare din PNL dar si de la PSD.

Postarea integrala a lui Iulian Bulai:

PNL vrea sancționarea Romaniei pentru ca nu recunoaște căsătoria dintre două persoane de același sex. Asta cere PPE – PNL din Parlamentul European. Rămân surprins de această poziție.
De acord că avem nevoie de multe reforme și în această direcție, prima ar fi adoptarea legii parteneriatului civil. Legea existentă deja în circuitul parlamentar. Este o inițiativă la care a contribuit și USR în noiembrie 2018.
Florin Cîţu, avem nevoie de mai multe răspunsuri cu privire la status quo în acest caz.
PS: USRPLUS este singurul partid asumat care dorește respectarea drepturilor tuturor minorităților. Așteptăm și răspunsul de la #echipacâștigătoare Florin CîţuMarcel Ciolacu
- Advertisement -
- Advertisement -

Rețele de socializare

34,563FaniÎmi place
24,580CititoriConectați-vă
61,453AbonațiAbonați-vă

Important

- Advertisement -

Noutăți

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here