- Advertisement -
Acasă Noutati interne Bunicul Luizei Melencu dupa noile audieri de martori in cazul Caracal: “Vreau...

Bunicul Luizei Melencu dupa noile audieri de martori in cazul Caracal: “Vreau să atrag atenţia ministrului Justitiei că dacă acest caz nu se va judeca cu sinceritate, eu am să merg în faţa Palatului Justiţiei şi promit că o să fac greva foamei. Vreau să aflăm în realiate ce s-a întamplat cu Luiza şi Alexandra”

- Advertisement -

Bunicul Luizei Melencu, fata disparuta la mijlocul verii anului 2019 din Caracal, care ulterior a fost declarata moarta de autoriotati dupa ce anterior a fost violata de Gheorghe Dinca, a declarat la Romania tv, ca ii transmite ministrului Justieie, Stelian Ion, ca in cazul in care nu se face dreptate in acest caz, va merge in fata Palatului Justieiei, unde va face greva foamei.

„Vreau să atrag atenţia ministrului Justitiei că dacă acest caz nu se va judeca cu sinceritate, eu am să merg în faţa Palatului Justiţiei şi promit că o să fac greva foamei. Vreau să aflăm în realiate ce s-a întamplat cu Luiza şi Alexandra”, a declarat bunicul fetei, la România TV.

Reamintim ca bunciul Luizei Melencu, s-a declarat de asemenea revoltat, nu mai departe de ieri, cand la 1 an si 7 luni de la disparatia nepotei sale, inca sunt audiati martori in dosar. Bunicul fetei se plangea ieri de asemenea ca Gheorghe Dinca, acuzat de fapte extrem de grave (sechestrare de persoane, crima si viol) este tratat de autoritati ca un privilegiat, acesta dispuannd inclusiv in salile de judecata de cel mai mult timp pentru a isi sutine punctele de vedere, in timp ce “probe concludente” ale martorilor sunt refuzate de autoritati.

- Advertisement -
- Advertisement -

Rețele de socializare

34,563FaniÎmi place
24,580CititoriConectați-vă
61,453AbonațiAbonați-vă

Important

- Advertisement -

Noutăți

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here