- Advertisement -
AcasăExternCampionat de fotbal care nu este despre fotbal. Ministrul francez al Sportului...

Campionat de fotbal care nu este despre fotbal. Ministrul francez al Sportului incurajaeaza jucatorii „francezi” sa actioneze precum jucatorii nationala Germaniei legat de banderolele LGBT:”Au mai rămas spaţii de libertate în care echipa noastră franceză îşi poate continua să-şi exprime angajamentul faţă de drepturile omului? Răspunsul este da. Nemţii o arată. Cred că totul va continua”

- Advertisement -

Inca un campionat de fotbal, al doilea consecutiv dupa cel de european de anul trecut, in care este vorba despre orice altceva, mai putin despre fotbal. Dupa ce anul trecut, in vara lui 2021, UEFA a tras continuu in toate nationalele care refuzau sa ingenuncheze pro BLM si sa faca propaganda LGBT, anul acesta singurul de asemenea subiect este propaganda LGBT. Minsitrul francez al Sportului, Amélie Oudéa-Castéra, ii invita pe urmasii bruneti ai lui Napoleon sa urmeze exemplul nationalei Germaniei si sa protesteze pro LGBT.

„Mi-ar fi plăcut să existe un spaţiu de deplină libertate? Răspunsul este clar da. Au mai rămas spaţii de libertate în care echipa noastră franceză îşi poate continua să-şi exprime angajamentul faţă de drepturile omului? Răspunsul este da. Nemţii o arată. Cred că totul va continua”, a spus ministrul Sportului din Franta.

- Advertisement -
- Advertisement -

Rețele de socializare

34,563FaniÎmi place
24,580CititoriConectați-vă
61,453AbonațiAbonați-vă

Important

- Advertisement -

Noutăți

- Advertisement -