- Advertisement -
AcasăExternCancelarul Austriei: Vom susţine aderarea Croaţiei la spaţiul Schengen, dar vom fi...

Cancelarul Austriei: Vom susţine aderarea Croaţiei la spaţiul Schengen, dar vom fi critici faţă de eforturile Bulgariei şi României. Austria se confruntă cu o provocare majoră. Facem faţă presiunii uriaşe a migraţiei ilegale, iar noi nu păzim frontiera externă a UE

- Advertisement -

Cancelarul Austriei, Karl Nehammer, a reiterat miercuri ca va sustine fara probleme intrarea in spatiul Schengen a Croatiei, insa va avea obiectii fata de Romania si Bulgaria doerece nu isi pazesc granitele eficient , tot mai multi imingrati ilegali adusi de ONG-uri din Orientul Mijlociu si Africa ajungand in tarile europene dupa ce trec inclusiv granita noastra si a tarii vecine din sud, doar o parte dintre imingratii ilegali fiind opriti de gardurile construtie de Ungaria in 2016.

„Vom susţine aderarea Croaţiei la spaţiul Schengen, dar vom fi critici faţă de eforturile Bulgariei şi României”, a declarat cancelarul austriac Karl Nehammer, citat de agenţia de presă croată Hina.

„Croaţia şi-a îndeplinit toate obligaţiile, pentru că putem vedea de unde vin migranţii ilegali”, în timp ce România şi Bulgaria au probleme în a-şi proteja frontierele, a subliniat Nehammer.

„Austria se confruntă cu o provocare majoră. Facem faţă presiunii uriaşe a migraţiei ilegale, iar noi nu păzim frontiera externă a UE”, a explicat cancelarul Nehammer.

- Advertisement -
- Advertisement -

Rețele de socializare

34,563FaniÎmi place
24,580CititoriConectați-vă
61,453AbonațiAbonați-vă

Important

- Advertisement -

Noutăți

- Advertisement -