- Advertisement -
AcasăExternCand credeam ca am vazut tot in materie de penibil, presedintele FIFA...

Cand credeam ca am vazut tot in materie de penibil, presedintele FIFA loveste: “Astăzi mă simt qatarez, mă simt arab, mă simt african, mă simt gay, mă simt handicapat, mă simt ca un muncitor migrant”

- Advertisement -

Cand credeam ca am vazut mai ales in ultimii ani totul in materie de penibil si ca nimic nu ne mai poate surprinde, presedintele FIFA, Gianni Infantino, tine sa ne dovedeasca ca este specialist in materie de circ. Cu ocazia Campionatului de fotbal din Qatar, acesta a inceput sa o dea din nou pe corectitudine politica, spunand ca azi are un „feeling” special, simtindu-se „arab, african, gay, handicapat, muncitor migrant”.

“Astăzi mă simt qatarez, mă simt arab, mă simt african, mă simt gay, mă simt handicapat, mă simt ca un muncitor migrant”, a spus Infantino.

“Mă simt astfel pentruu că ştiu ce înseamnă să fii discriminat, să fii victima bullyingului, ca străin într-o ţară străină. În copilărie am fost victima bullyingului pentru că eram roşcat şi aveam pistrui. În plus, eram italian, aşa că imaginaţi-vă. Ce faci atunci? Încerci să îţi faci prieteni. Nu începi să acuzi, să te baţi, să insulţi”, a adăugat Gianni Infantino, potrivit Daily Mail.

- Advertisement -
- Advertisement -

Rețele de socializare

34,563FaniÎmi place
24,580CititoriConectați-vă
61,453AbonațiAbonați-vă

Important

- Advertisement -

Noutăți

- Advertisement -