- Advertisement -
Acasă Economie Candva "o teorie a conspirateiei" astazi realitate confirmata cu jumatate de gura!...

Candva „o teorie a conspirateiei” astazi realitate confirmata cu jumatate de gura! Sefa Bancii Centrale Europene spune ca prelungirea continau a restrictiilor face imposibila relansarea economieii, ceea ce duce la prelungirea crizei economice: „Relansarea economiei zonei euro este pe drumul cel bun. Dar pandemia continuă să umbrească relansarea, mai ales că varianta Delta constituie o sursă din ce în ce mai mare de incertitudine”

- Advertisement -

Tratata la inceput ca „o teorei a conspiratiei”, astazi devenita realitate. Desi o parte importanta din societatea fiecarei tari in parte a iesit in strada in nenumrate randuri inca de la inceputul pandemiei avertizand cu privire la criza economica care va urma ca urmare a restirctiilor si atentionau cu privire la faptul ca pandemia poate fi prelungita la nefarsit pentru un numar infim de cazuri, invocandu-se noi si noi tupini, acestia erau catalgogati de presa in categoria mai mutl sau mai putin „nebuni” sau „conspirationisti”, pentru ca astazi sa straim pe pielea noastra chiar ceea ce strigau respectivele persoane la proteste.

Sefa Băncii Centrale Europene a recunscut indirect, cu jumatate de gura, ca restrictiile reimpse si iar reimpuse duc la imposibilitatea relansarii economiei, ceea ce duce inevitabil deci la prelungirea crizei.

„Relansarea economiei zonei euro este pe drumul cel bun. Dar pandemia continuă să umbrească relansarea, mai ales că varianta Delta constituie o sursă din ce în ce mai mare de incertitudine”, a declarat Christine Lagarde, conform Agenţiei France-Presse şi postului LCI.

- Advertisement -
- Advertisement -

Rețele de socializare

34,563FaniÎmi place
24,580CititoriConectați-vă
61,453AbonațiAbonați-vă

Important

- Advertisement -

Noutăți

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here