Carmen Dan isi prezinta bilantul si isi apreciaza “performantele” din timpul mandatului de ministru de interne: In ultimii doi ani bugetul MAI a fost unul semnificativ mai mare ca în anii precedenți. Tot în ultimii ani valorile infracționalității, la nivel național, au scăzut. Pentru prima dată după anul 2012, balanța dintre intrările și ieșirile de personal din sistem a fost pozitivă, cu un câștig de 4.833 de posturi încadrate

Fostul ministru al Afacerilor Interne, Carmen Dan, a prezentat, miercuri, pe Facebook, un bilanț al mandatului său la șefia MAI, precizând că în ultimii ani valorile infracționalității, la nivel național, au scăzut, iar balanța dintre intrările și ieșirile de personal din sistem a fost pozitivă, potrivit Mediafax.

“Îl felicit pe noul ministru de interne, senatorul PSD Nicolae Moga. Mult succes! Ministerul Afacerilor Interne este o instituție importantă cu oameni aflați în slujba cetățenilor, de la ministru până la angajatul din stradă sau cel de la ghișeu. Printre proiectele de acte normative inițiate în ultimii doi ani și jumătate de Ministerul Afacerilor Interne, relevante pentru cetățeni, amintesc aici: legea privind Cartea Electronică de Identitate, legea privind prelungirea valabilității pașapoartelor electronice de la 5 la 10 ani, cadrul normativ pentru implementarea Sistemul Informatic Integrat de Emitere a Actelor de Stare Civilă, legea Arhivelor sau implementarea RO-ALERT”, a scris, miercuri seară, Carmen Dan, pe Facebook.

Fostul ministru al Afacerilor Interne precizează că în ultimii doi ani bugetul MAI a fost unul “semnificativ mai mare” ca în anii precedenți, respectiv în 2017 a fost de 12,4 miliarde, în 2018 de 15,2 miliarde, iar pentru 2019 este de 19 miliarde.

Citeste si https://dc360.ro/ctp-viorica-dancila-nu-s-a-distantat-de-fostul-lider-psd-si-ii-reia-chiar-bucati-din-discurs-din-calcul-politic-premierul-vrea-sa-pastreze-voturile-celor-care-au-votat-pentru-psd-la-alegerile-europ/

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *