Carmen Dan nu se teme “ievaluările” Vioricăi: Nu mă tem. Evaluarea decurge bine. Este firească această evaluare. Comunicarea cu premierul este o comunicare bună

Ministrul de Interne, Carmen Dan, a declarat marţi, la Parlament că evaluare făcută de premierul Viorica Dăncilă decurge bine şi că nu i-a cerut până acum să plece din funcţie. „Nu ne temem de ceea ce urmează. Este firească această evaluare”, a declarat ministrul.

Carmen Dan a precizat că vorbeşte zilinic cu Viorica Dăncilă şi că are o „comunicare bună” cu prim-ministrul. „Evaluarea decurge bine. Am discuţii cu premierul României aproape în fiecare zi. Comunicarea cu premierul este o comunicare bună.”, a spus Carmen Dan.

Reacţia ministrul de Interne vine în contextul în care premierul Viorica Dăncilă face o evaluare la nivelul Guvernului în vederea remanierii unor miniştri din cabinet. Pe listă s-ar afla, conform unor surse, şi minstrul de Interne, Carmen Dan.

Evaluarea premierului ar urma să fie finalizată în două săptămâni, urmând ca într-o şedinţă a Comitetului Executiv Naţional să fie prezentate concluziile evaluarii, după care partidul trebuie să decidă la propunerea Vioricăi Dăncilă ce miniştri pleacă din Guvern.

Citeşte şi https://dc360.ro/doua-noi-rapoarte-greco-transante-cu-psd-alde-sectia-speciala-o-anomalie-a-cadrului-institutional-existent-trebuie-desfiintata-autoritatile-nu-au-luat-masuri-pentru-a-preveni-presiunile-asupra-ma/

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *