- Advertisement -
AcasăExternCarne de tun pentru politiceni. Rusia anunta ca Kim Jong s-a oferit...

Carne de tun pentru politiceni. Rusia anunta ca Kim Jong s-a oferit sa aduca 100.000 de nord coreeni sa lupte impotriva ucrainenilor pe campul de lupta: În cazul în care Coreea de Nord își exprimă dorința de a-și îndeplini datoria internațională de a lupta împotriva fascismului ucrainean, ar trebui să o lăsăm”

- Advertisement -

Carne de tune pentru politicieni, asta sunt cetatenii de rand in fata conducatorilor care ii trimit la moarte in timp ce acestia stau confortabil si in singuranrta in propriile birouri calde, confortabile si bine pazite. Rusia anunta ca tara dictatorului obez, Kim Jong Un, are de gand sa isi trimita pentru a lupta impotriva „fascismului din Ucraina pana la 100.000 de oameni, (adica aproximativ 0,5% din populatie). Anuntul in acest sens a fost facut de purtatorul de cuvant al ministerului rus al Apararii, Igor Korotchenko, pe canalul rusesc Channel One.

„Există rapoarte potrivit cărora 100.000 de voluntari nord-coreeni sunt pregătiți să vină și să ia parte la conflict”, a declarat expertul rus în domeniul apărării Igor Korotchenko pe canalul rusesc Channel One.

Korotchenko a fost deosebit de interesat de ceea ce a numit „bogata experiență nord-coreeană în materie de război de contra-baterie” – o remarcă revelatoare având în vedere rapoartele privind succesul artileriei cu rază lungă de acțiune a Ucrainei de când a achiziționat sisteme de rachete HIMARS fabricate în SUA în iunie, potrivit nypost.com.

„În cazul în care Coreea de Nord își exprimă dorința de a-și îndeplini datoria internațională de a lupta împotriva fascismului ucrainean, ar trebui să o lăsăm”, a spus Korotchenko.

- Advertisement -
- Advertisement -

Rețele de socializare

34,563FaniÎmi place
24,580CititoriConectați-vă
61,453AbonațiAbonați-vă

Important

- Advertisement -

Noutăți

- Advertisement -