Cazul Caracal, ziua 38. Gheorghe Dincă va fi adus azi în București, în arestul central. Principalul suspect în cazul disparițiilor Luizei și Alexandrei urmează să fie suspus unei expertize psihiatrice

Gheorghe Dincă va fi adus astăzi în București, în arestul central, conform unor surse citate de Realitatea TV.

Principalul suspect în cazul dispariției Alexandrei Măceșanu și Luizei Melencu urmează să fie supus expertizării psihiatrice.

După prima cercetare la faţa locului, anchetatorii au găsit, în casa lui Gheorghe Dincă, trei pete de sânge care s-au dovedit a fi, în urma testelor, ale Luizei.

Procurorii DIICOT au găsit, pe data de 5 august, un sac cu oase şi cenuşă în pădurea în care a indicat Gheorghe Dincă faptul că şi-a ascuns urmele. Acesta susținea atunci că ar fi vorba despre rămăşiţele umane ale Luizei Melencu (18 ani), pe care ar fi ucis-o în luna aprilie, în aceeaşi zi în care a sechestrat-o.

Institutul de Medicină Legală nu a putut identifica un ADN deoarece oasele erau prea calcinate, însă specialiştii refac analizele.

Citește și https://dc360.ro/tensiuni-in-alde-dupa-iesirea-de-la-guvernare-seful-filialei-dolj-vad-in-aceste-zile-lideri-locali-parlamentari-militanti-alde-bulversati-peste-tot-in-tara/

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.