Cazul Dragnea la Realitatea naste suspiciuni! Administrația Națională a Penitenciarelor cere Penitenciarul Rahova documentele în baza cărora a fost aprobată comunicarea online a fostului lider PSD

Cazul Dragnea la Realitatea naste suspiciuni. Fostul lider al PSD a oferit un interviu pentru moderatoarea Anca Alexandrescu la Realitatea tv joi de la ora 18.00, cu mentiunea ca Liviu a sustinut interviul din calitatea de detinut al peniticiarului Rahova.Cazul controversat a intrat in atentia Administrației Naționale a Penitenciarelor, care cere Penitenciarului Rahova documentele in baza cararoa a a fost aprobată comunicarea online a fostului lider PSD.

„În continuare, în contextul dezbaterilor publice care vizează modalitatea de acordare a unei comunicări online la nivelul unei unități penitenciare subordonate, Administrația Națională a Penitenciarelor a solicitat administrației locului de deținere documentarul în baza căruia a fost aprobată exercitarea dreptului. Demersul vizează verificarea aspectelor de legalitate, prin raportare la prevederile actelor normative care reglementează acordarea dreptului la comunicări online”, afirmă ANP.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *