- Advertisement -
Acasă Politica Ce iti doresc eu tie, dulce PSD, cu Marcel Ciolacu: "Știți ce-mi...

Ce iti doresc eu tie, dulce PSD, cu Marcel Ciolacu: „Știți ce-mi doresc eu de la PSD? Bun simţ şi acea întoarcere la oameni pe care a avut-o Ion Iliescu. Profesioniştii pe care i-a adus Adrian Năstase. Îmi doresc şi aerul ăla de tinereţe şi de oameni noi aduşi de Victor Ponta. Organizarea foarte bună a partidului pe timpul lui Liviu Dragnea. Diplomaţia pe care a avut-o Mircea Geoană”

- Advertisement -

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, s-a transformat duminica seara la Antena 3, intr-un Eminescu al PSD-ului, spunand ce ii doreste acesta partidului pe care il conduce. Liderul PSD a spus ca isi doreste bunul simţ şi acea întoarcere la oameni pe care a avut-o Ion Iliescu, profesioniştii pe care i-a adus Adrian Năstase, aerul ăla de tinereţe şi de oameni noi aduşi de Victor Ponta, organizarea foarte bună a partidului pe timpul lui Liviu Dragnea sau diplomaţia pe care a avut-o Mircea Geoană”.

„Vreau să vă zic un lucru. Știți ce-mi doresc eu de la PSD? Să ştiţi că îmi doresc acel echilibru, bun simţ şi acea întoarcere la oameni pe care a avut-o Ion Iliescu. Să ştiţi că îmi doresc şi profesioniştii pe care i-a adus Adrian Năstase în partid, înapoi. Îmi doresc şi aerul ăla de tinereţe şi de oameni noi aduşi de Victor Ponta, îmi doresc şi organizarea foarte bună a partidului pe timpul lui Liviu Dragnea, şi, nu în ultimul rând, îmi doresc şi diplomaţia pe care a avut-o Mircea Geoană”, a afirmat Marcel Ciolacu duminică seară, la Antena 3.

- Advertisement -
- Advertisement -

Rețele de socializare

34,563FaniÎmi place
24,580CititoriConectați-vă
61,453AbonațiAbonați-vă

Important

- Advertisement -

Noutăți

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here