- Advertisement -
AcasăExternCe mai face Bruxellesul in plin razboi de aproape 1 an in...

Ce mai face Bruxellesul in plin razboi de aproape 1 an in estul Europei? Ameninta din nou Ungaria cu suspendarea fondurilor europene

- Advertisement -

In timp ce de 9 luni de zile un razboi escladeaza periodic in mijlocul Europei intre principalele puteri militare ale lumii, SUA si Rusia, iar Uniunea Europeana inca nu a facut nici pana astazi nicun apel la negoiceri sau pace, tarile membre trimitand doar periodic arme Ucrianei, arme care escladeaza doar conflictul, UE are din nou preocupari interesante.

Uniunea Europeana s-a intoris din nou la Ungaria si vrea sa ii suspende fondurile europene, de data asta sub pretextul nemultumirii reformelor din justitie, asta in condtiile in care Romaniei i-a fost ridicat MCV-ul in conditiile dupa ce Constiutia Romaniei a fost aruncata la gunoi prin legile justiie promovate de PSD-PNL.

Cooncret, Comisia Europeana vrea sa activeze noul Mecanism UE in domeniul statului de drept din cauza impasului reformelor din Ungaria si să blocheze fonduri de coeziune de 7,5 miliarde de euro in următorii 5 ani, afirma oficiali UE citati de publicatia Süddeutsche Zeitung.

- Advertisement -
- Advertisement -

Rețele de socializare

34,563FaniÎmi place
24,580CititoriConectați-vă
61,453AbonațiAbonați-vă

Important

- Advertisement -

Noutăți

- Advertisement -