- Advertisement -
AcasăPoliticaCe mai face #echipacastigatoare? Ionut Stroe: Ne dorim să eliminăm din lege...

Ce mai face #echipacastigatoare? Ionut Stroe: Ne dorim să eliminăm din lege articolele care reglementează interdicția de vânzare a companiilor de stat

- Advertisement -

Purtatorul de cuvant al PNL, Ionut Stroe, a declarat luni dupa amiaza intr-o conferinta de presa, a ca liberalioi isi doresc sa elimine din lege articolele care reglementează interdicția de vânzare a companiilor de stat.

„Am asumat conducerea Guvernului că mare pare a inițiativelor țin de interesul guvernării. Din acest motiv când spunem investiții și reforme ele se regăsesc în agenda noastră. Foarte probabil ca volumul discuțiilor legate de PNRR să crească. (…) Avem un aspect foarte important și un angajament: desființarea SIIJ. Trebuie finalizată și adoptată până în luna martie legea de desființare a SIIJ.

Avem modificări care să deblocheze investițiile în zona Mării Negre din zona de energie. Putem debloca asta când o să facem la celebra ordonanță Dragnea. Un aspect important pe care o să-l regăsiți e și achiziția terenurilor agricole: să deblocăm această procedură.

La fel, ne dorim să eliminăm din lege articolele care reglementează interdicția de vânzare a companiilor de stat și listarea la bursă.

Nu în ultimul rând vrem să facem corecturile la legile justiției”, a spus Ionuț Stroe, purtătorul de cuvânt al PNL.

- Advertisement -
- Advertisement -

Rețele de socializare

34,563FaniÎmi place
24,580CititoriConectați-vă
61,453AbonațiAbonați-vă

Important

- Advertisement -

Noutăți

- Advertisement -