- Advertisement -
AcasăPoliticaCearta in sedinta PNL pe pensii. Urmasii bratienilor constata intr-un sfarsit ceea...

Cearta in sedinta PNL pe pensii. Urmasii bratienilor constata intr-un sfarsit ceea ce sunt. Adrian Cozma: „De două luni mă duc la TV și spun 15%. Ce sunt? Papagal?”

- Advertisement -

Urmasii bratienilor constata in cele din urma ca sunt doar niste gargaragiii. Sedinta PNL pe subiectul pensiilor s-a lasat cu nervi, PNL-istii incepand sa se certe vizavi de procente. La un moment dat, Adrian Cozma spune ca s-a saturat sa repete zilnic la televizor”ca un papagal” ca vor creste pensiile cu 15%, si cere colegilor ca procentul sa ramana de 15%,pentur a fi macar un papagal de cuvant.

Nicolae Ciucă: Am discutat cu Marcel și consider că pensiile ar trebui să crească cu 6,2% pentru toți și apoi, progresiv, în funcție de venit, să dăm ajutoare astfel încât anvelopa totală să fie de 15%.

Alina Gorghiu: Nu mi se pare corect ca noi să ieșim și să spunem 15%, așa cum a spus și dl Președinte, și pentru că spune Marcel…Poate că data viitoare când vă întâlniți ne anunțați și pe noi. Să știm ce discutați, ca să nu mai ieșim să comentăm altceva.

Rareș Bogdan: Cum vine asta? Până acum PSD a ieșit cu 10%, acum vorbim de 6,2%? Noi am spus că susținem 15%

Dan Motreanu: 15% transpus în buzunar nici nu e 15% oricum. Nu acoperă inflația în întregime.

Raluca Turcan: O majorare cu 15% a punctului de pensie ese posibilă bugetar, ne încadrăm fără probleme și în deficitul bugetar asumat, precum și în plafonul de 9,4% din PIBm despre care se tot vaită ministrul Muncii.

Adrian Cozma: Nu suntem de acord cu așa ceva. Să fie 15% pentru toată lumea. De două luni mă duc la TV și spun 15%. Ce sunt? Papagal?

Florin Cîțu: Se pare că Marcel a găsit bani să nu mai majoreze impozitele pe clădiri cu 50%, dar bani pentru contractele part-time nu a mai găsit Marcel.

- Advertisement -
- Advertisement -

Rețele de socializare

34,563FaniÎmi place
24,580CititoriConectați-vă
61,453AbonațiAbonați-vă

Important

- Advertisement -

Noutăți

- Advertisement -