Ceea ce nu au reusit PSD-istii in 3 ani pentru ca a iesit lumea in strada, a reusit PNL in 5 luni! Dupa ce acum o luna Iohannis a numit sefii de parchete fara sa tina cont de avizul negativ dat de CSM, azi acelasi Iohannis a semnat decretul de numire în funcția de prim-adjunct al procurorului general al a lui Bogdan Licu, care de asemenea a primit aviz negativ de la CSM

Incredibil dar adevarat! Dupa ce lumea a iesit in strada timp de 3 ani pentru ca PSD-istii sa nu isi supuna jusitita, ceea ce nu au reusit social democratii in 3 ani de zile, au reusit in cel din urma liberalii in doar 5 luni, fara scandal, fara lume in strada, fara presa fieband pe subiect, fara ca un personaj pe nume Malin Bot sa mai iasa in Piata in strada sa se mai bata cu jandarmii de la Palatul Victoria filmandu-se pe facebook.

Dupa ce in urma cu o luna aflam ca toti sefii de parchete au fost numiti de Klaus Iohannis in functie la stricta propunere politica a ministrului Justitiei Catalin Predoiu fara avizul CSM, azi aflam ca Iohannis (cel mai mare critic in vremea epocii Dragnea al politizarii justitiei facute de PSD-isti) a semnat azi numirea in funcția de adjunct al procurorului general, de asemena fara avizul CSM, a lui Bogdan Licu, bun prietencu Catalin Predoiu.

Practic, toate functile importante din justitie, toti procurorii sefi in afara de cel al DNA au fost numit Kluas Iohannis fara a tine cont de avizul negativ dat de Consiliul Suprem al Magistraturii, mergand pe mana unui om politic dintr-un Guvern.

Ceea ce nu aresut Ciordache si Toader, au dus la capat fara nicio problema Iohannis si Predoiu.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *