- Advertisement -
AcasăPoliticaCei mai prosti din curtea scolii. In timp ce Bulgaria a dat...

Cei mai prosti din curtea scolii. In timp ce Bulgaria a dat ca sigura data de 1 octombrie pentru aderarea la Schengen, Aurescu al nostru nu vrea sa se grabeasca : Este prematur să se vorbească despre un calendar anume în ceea ce priveşte aderarea României la Spaţiul Schengen

- Advertisement -

Reusim performanta sa ramanem ultimii prosti ai Europei. Din tara ai caror lideri au grija sa nu rateze nicio ocazie sa perie cu limba perfect pantofii strainezilor in schimbul unor benficii proprii, ministrul de Externe, Bogdan Aurescu, a declarat luni, ca considera ca este prea devreme sa vina cu o data la care Romania ar putea fi admisa la Spatiul Schegen, asta in conditiile incare Bulgaria s-a pronuntat referitor la data de 1 octombrie in repetate randuri de la inceputul anului si pana azi prin mai multi oficial din stat.

„Este prematur să se vorbească despre un calendar anume în ceea ce priveşte aderarea României la Spaţiul Schengen. Germania trebuie spus că ne susţine în mod foarte ferm şi activ şi doreşte să întreprindă demersuri foarte bune pe lângă toţi factorii de decizie, inclusiv pe lângă Austria, pe lângă Comisia Europeană”, a declarat luni Bogdan Aurescu.

- Advertisement -
- Advertisement -

Rețele de socializare

34,563FaniÎmi place
24,580CititoriConectați-vă
61,453AbonațiAbonați-vă

Important

- Advertisement -

Noutăți

- Advertisement -