- Advertisement -
AcasăExternCine mentine, prelungeste si escladeaza razboiul? Pentagonul anunta sprijin militar fara precedent...

Cine mentine, prelungeste si escladeaza razboiul? Pentagonul anunta sprijin militar fara precedent catre Ucraina in contraofensiva care cuprinde inclusiv atacarea Crimeei: Viitoarea contraofensivă a Ucrainei obligă Statele Unite să accelereze furnizarea de arme și pregătirea soldaților ucraineni

- Advertisement -

Statele Unite aduc pacea si democratia in lume in stilul derja consacrat. Dupa aproape 400 de ziel de razboi inima Europei, Pentagonul condus de Lloyd Austin anunta ca Washington trebuie sa isi accelereze funizarea de arme catre Ucraina si sa pregateasca si mai multi soldati ucraineni pentru contraofensiva care curpinde inclusiv atacarea Crimeei, teritoriu format in proportie covaristoare (la fel ca Donbass, Lugansk, Herosn si Zaporojie) din cetateni rusi si pro rusi, teritoriu anexat la Rusia in urma cu 9 ani, ceea ce ar echivala cu declansarea celui de Al treilea Razboi Mondial.

„Viitoarea contraofensivă a Ucrainei obligă Statele Unite să accelereze furnizarea de arme și pregătirea soldaților ucraineni. Trebuie să ne îndeplinim rapid și pe deplin angajamentele promise. Aceasta include livrarea capacităților noastre blindate pe câmpul de luptă și asigurarea faptului că soldații ucraineni primesc pregătirea, piesele de schimb și suportul de întreținere de care au nevoie pentru a utiliza aceste noi sisteme cât mai curând posibil.” a declarat seful Pentagonului.

- Advertisement -
- Advertisement -

Rețele de socializare

34,563FaniÎmi place
24,580CititoriConectați-vă
61,453AbonațiAbonați-vă

Important

- Advertisement -

Noutăți

- Advertisement -