- Advertisement -
AcasăPoliticaCine s-ar fi gandit la asta? Oamenii lui Bombonel s-au combinat cu...

Cine s-ar fi gandit la asta? Oamenii lui Bombonel s-au combinat cu oamenii lui Petrov. Cea mai mare organizatie PMP din tara s-a intalnit la Palatul Victoria cu Ciolacu si au decis sa colaboreze

- Advertisement -

Noi combinatii pe scena politica romaneasca. De data aacesta este vorba despre partidele candva conduse de Adrian Nastase si Traian Basescu, rivali declarati de aproape 2 decenii. Intre timp, lucrurile s-au mai schimbat, astfel ca aflam astazi cea mai mare origanziatie PMP din tara, respectiv PMP Maramures, s-a intalnit astazi la Palatul Victorira cu Ciolacu. Cele doua parti au decis sa colaboreze impreuna.

ECHIPA PSD MARAMUREȘ DEVINE TOT MAI PUTERNICĂ!

Azi, în cabinetul președintelui PSD, Marcel Ciolacu am avut o întâlnire aplicată cu edilul orașului Ulmeni, Lucian Morar dar și cu primarii Călin-Ovidiu Petrică din Remetea Chioarului, Nemeș Petru din Călinești, Călin Achim din Coaș și Daniel Pop din Sălsig. Împreună cu senatorul PSD Maramureș, Sorin Vlașin și deputatul social-democrat de Maramureș, Gheorghe Șimon am discutat cu delegația din care au făcut parte și consilierii județeni George Moldovan și Dorin Cozma, perfectând colaborarea noastră viitoare în județul Maramureș. La discuții au participat și ministrul Muncii, Constantin Budăi și Adrian Câciu, ministrul social-democrat al Finanțelor.

Echipa PSD se întărește în Maramureș și vom munci cu toții pentru a a oferi cetățenilor #siguranțaunuitraimaibun! Împreună suntem puternici, împreună formăm #echipaPSDMM!”, a scris președintele PSD Maramureș pe pagina sa de Facebook, deputatul Gabriel Zetea.

„Alături de colegii mei primari: Călin Ovidiu Petrică din Remetea Chioarului, Nemeș Petru din Călinești, Călin Achim din Coaș și Daniel Pop din Sălsig, dar și împreună cu consilierii județeni George Moldovan și Dorin Cozma, am participat în cabinetul președintelui PSD, Marcel Ciolacu, la o întâlnire în care am perfectat colaborarea noastră viitoare în Maramureș. Vom munci, pentru alegerile următoare, alături de deputatul Gabriel Zetea, președinte al PSD Maramureș, senatorul Sorin Vlașin și deputatul Gheorghe Șimon. La discuții au fost prezenți și ministrul PSD al Muncii, Constantin Budăi și Adrian Câciu, ministrul social-democrat al Finanțelor. A fost o discuție aplicată în care am pus bazele colaborării noastre viitoare și ne bucurăm că, împreună, întărim echipa PSD în Maramureș!”, a scris el pe Facebook.

- Advertisement -
- Advertisement -

Rețele de socializare

34,563FaniÎmi place
24,580CititoriConectați-vă
61,453AbonațiAbonați-vă

Important

- Advertisement -

Noutăți

- Advertisement -