- Advertisement -
Acasă Politica Ciolacu: “Anul trecut nu ne-au lăsat nici măcar să luăm lumină în...

Ciolacu: “Anul trecut nu ne-au lăsat nici măcar să luăm lumină în seara de Paște! Ne-au interzis accesul în biserici! Ne-au pus #credința la grea încercare, aruncând asupra românilor un potop de amenzi și învrăjbind tinerii contra bătrânilor! Anul asta lasa in paragina lacasuerile de cult, dand cu 90% mai putin pentru conservarea și protejarea acestora!”

- Advertisement -

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, ataca coaltitia de guvernare dupa ce au alocat in noul buget pe anul 2021 cu 90% mai putini bani Bisericii decat anul trecut. Ciolacu acuza coalitia ca dupa ce a dat mai putini bani la Sanatate si Educatie, colaitia vrea sa distruga si credinta. Acesta spune ca prin alocarea unei sume cu 90% mai mici in acest an pentru biserici, lacasele de cult nu vor mai putea fi intretinute.

Postarea integrala a lui Marcel Ciolacu: 

”Anul trecut nu ne-au lăsat nici măcar să luăm lumină în seara de Paște! Ne-au interzis accesul în biserici. Ne-au pus #credința la grea încercare, aruncând asupra românilor un potop de amenzi și învrăjbind tinerii contra bătrânilor.
Anul acesta continuă atacul la fibra noastră națională. Vor să lase în paragină sute de lăcașuri de cult, multe dintre ele aflate nu doar în patrimoniul național, dar și în patrimoniul universal, prin tăierea cu 90% a investițiilor în conservarea și protejarea acestora!
După ce au alocat #Educației cel mai mic buget din ultimii 30 de ani și au tăiat 11% de la #Sănătate, vor să distrugă și tot ce are legătură cu credința acestui neam!
Nu vom permite lăsarea în paragină a patrimoniului național! Nu puteți să distrugeți credința,
demnitatea și tradițiile acestui popor!”, a scris Marcel Ciolacu pe Facebook
- Advertisement -
- Advertisement -

Rețele de socializare

34,563FaniÎmi place
24,580CititoriConectați-vă
61,453AbonațiAbonați-vă

Important

- Advertisement -

Noutăți

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here