- Advertisement -
Acasă Politica Ciolacu: Cîțu este șocat că Guvernul pe care îl conduce cheltuie cu...

Ciolacu: Cîțu este șocat că Guvernul pe care îl conduce cheltuie cu salariile mai mult decât îi permite legea. Să-i amintim, pe scurt, ce nesimțiri fac non-stop în pandemie! Ați angajat peste 15.000 de pile de partid, plătite generos să stea pe Facebook și să vă laude postările, ați inventat posturi noi pretutindeni în administrație, de la prefecturi până la conducerile TVR și Radio, unde dublați șefii, ca să fie pace în Coaliție!

- Advertisement -

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, ataca colaitia de guvernare pe pagina sa de facebook joi dupa amiaza. Acesta il acuza pe Citu se plange de felul in care au fost chelutiit banii de catre celalte guverne inainte si nu se uita la cel face Executivul condus de acesta. Cioacu il acuza pe coalitia de guvernare ca ” a angajat peste 15.000 de pile de partid, platite generos sa stea pe Facebook si sa postarile ministrilor” sau ca ” a inventat posturi noi pretutindeni în administrație, de la prefecturi până la conducerile TVR și Radio, unde dubleaza sefii”.

Postarea integrala a lui Marcel Ciolacu: 

Cîțu este șocat că Guvernul pe care îl conduce cheltuie cu salariile mai mult decât îi permite legea. Să-i amintim, pe scurt, ce nesimțiri fac non-stop în pandemie:
❌ ați angajat peste 15.000 de pile de partid, plătite generos să stea pe Facebook și să vă laude postările;
❌ ați inventat posturi noi pretutindeni în administrație, de la prefecturi până la conducerile TVR și Radio, unde dublați șefii, ca să fie pace în Coaliție;
❌ dați concedii suplimentare întreg personalului ANAF, cu sporuri cu tot, că doar prin vacanțe repetate vor crește încasările la buget.
Să vii la pupitrul Executivului și să plângi că nu poți controla cheltuielile în vreme ce chiar tu și șefii Coaliției alimentați robinetul angajărilor politice este curată patologie! Românii – cu pandemia, Cîțu – cu mitomania!
Ar putea fi o imagine cu 1 persoană şi text care spune „Cîțu toacă banii pe clientelă și apoi plânge că nu-i mai are!”
- Advertisement -
- Advertisement -

Rețele de socializare

34,563FaniÎmi place
24,580CititoriConectați-vă
61,453AbonațiAbonați-vă

Important

- Advertisement -

Noutăți

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here