- Advertisement -
Acasă Politica Ciolacu: Daca amendamentele depuse de PSD la buget nu sunt acceptate, ...

Ciolacu: Daca amendamentele depuse de PSD la buget nu sunt acceptate, categoric vom depune motiune de cenzura impotriva Executivului Citu

- Advertisement -

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a declarat duminica seara la Antena 3, ca daca amnedamentele depuse de social demcorati la bugetul pe anul 2021 nu vor fi acceptate de catre Executivul Citu, PSD va depune indiscutabil motiune de cenzura impoitrva Guvernului.

„Nu poţi să ai creştere economică când ai austeritate şi tai tot. Noi venim cu aceste amendamente poate în ultima clipă acest guvern îşi dă seama că proiectul de buget cu tăieri şi cu austeritate e o tâmpenie”, a afimat Marcel Ciolacu duminică seară, la Antena 3.

„Daca amendamentlee noastre nu sunt acceptate, categoric vom depune moţiune de cenzura, dar am şi spus este prima moţiune simplă pe care am depus-o, şi deja am avut patru voturi în plus în afară de grupurile parlamentare PSD şi AUR. Este pentru prima oară. Eu nu-mi aduc aminte ca doar la două luni de la alegeri deja patru voturi să fie în plus faţă de ce avem ca opoziţie. Avem o sesiune parlamentară unde vom veni, categoric, cu o moţiune de cenzură”, a adăugat Marcel Ciolacu.

- Advertisement -
- Advertisement -

Rețele de socializare

34,563FaniÎmi place
24,580CititoriConectați-vă
61,453AbonațiAbonați-vă

Important

- Advertisement -

Noutăți

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here