- Advertisement -
Acasă Extern Ciolacu: Din analiza semnăturilor electronice a documentelor din PNRR publicate de Guvern...

Ciolacu: Din analiza semnăturilor electronice a documentelor din PNRR publicate de Guvern reiese că o parte din fișiere sunt făcute de firme precum „Franklin Templeton Investments” și „KPMG”. Aceste companii n-au fost platite ca si consultanti. Aceste companii sunt in conflict de interese, este o infractiune ceea ce se intampla in acest moment in ministerul dlui Ghinea ! Este o latura penala!

- Advertisement -

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, aduce acuzatii grave coalitiei de guvernare in ceea ce priveste Planul National de Rezilienta si Redresare. Ciolacu acuza faptul ca din analiza semnaturilor electronice a documentelor PNRR reiese ca o parte din fisiere sunt facute de firme precum „Franklin Templeton Investments” si „KPMG” desi n-ua fost plaite ca consultanti. Liderul PSD a acuzat faptul ca companiile se afla in conflict de interese si ca este de latura penala in ceea ce se intampla in ministerul Proiectelor Europene condus de Cristian Ghinea.

„Aceste companii n-au fost platite ca si consultanti. Aceste companii sunt in conflict de interese, este o infractiune ceea ce se intampla in acest moment in ministerul dlui Ghinea si, presupun, cu buna stiinta a dlui Ghinea. Este o latura penala. S-a dovedit ce am spus noi, PNRR e folosit de ei ca sa se imbogateasca. Tot nivelul de trai scade pentru ce? Azi am aflat adevarul, pentru niste companii abonate direct cu Guvernul Romaniei si cu statul roman”, a declarat Ciolacu.

„Presupun ca se si autosesizeaza statul roman, sunt lucruri evidente. Este un conflict de interese grosolan, intre ministru si companii private care doresc sa beneficieze de bani, sunt subcontractori”, a adăugat liderul PSD.

- Advertisement -
- Advertisement -

Rețele de socializare

34,563FaniÎmi place
24,580CititoriConectați-vă
61,453AbonațiAbonați-vă

Important

- Advertisement -

Noutăți

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here