- Advertisement -
Acasă Politica Ciolacu dupa ce Ghinea a spus ca informatia ca PNRR a...

Ciolacu dupa ce Ghinea a spus ca informatia ca PNRR a fost respins este „un fake news marca PSD”: ”Ghinea n-a convins pe nimeni cu inteligența sa, dar i-a zăpăcit pe toți cu tâmpeniile sale! Ce demisii ceri tu, Cristian?! N-ai plecat? Încă mai ești în Guvernul României?! Când toată lumea îți spune că ești un dezastru național, tu încă mai ai tupeu să scrii baliverne pe Facebook?!

- Advertisement -

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, ii raspune ministrului Fondurilor Europene dupa ce acestsa a scris pe pagina sa de facebook ca informatia cum ca PNRR-ula fost respins ar fi de fapt „un fake news marca PSD”. Ciolacu il ataca pe Ghinea si spune despre acesta ca nu a convins pe nimeni cu inteligenta sa, intrebandu-l daca inca este inca in functie si nu a plecat. Ciolacu numeste acuzatiile lui Ghinea „baliverne”.

Postarea integrala a lui Marcel Ciolacu:

”Ghinea n-a convins pe nimeni cu inteligența sa, dar i-a zăpăcit pe toți cu tâmpeniile sale.

Ce demisii ceri tu, Cristian?! N-ai plecat? Încă mai ești în Guvernul României?! Când toată lumea îți spune că ești un dezastru național, tu încă mai ai tupeu să scrii baliverne pe Facebook?!

Cristian, Comisia Europeană a avut timp – în doar 4 ZILE! – să-ți citească PNRR-ul. Da, cel pe care tu l-ai trimis la Bruxelles. FĂRĂ SĂ-L CITEȘTI! Au citit și s-au crucit!

Cristian, nu ți-a fost rușine să ieși la televizor, acum două zile, și să minți nonșalant că totul e ok, deși știai foarte bine ce observații devastatoare ai primit de la Comisia Europeană??!

Cristian, TU ești un dezastru! ZERO! Cum să îți spun în ”penerereză” ca să înțelegi și tu: PLEACĂ ACASĂ!!!!

PS: Dacă parlamentarii PNL și UDMR nu votează moțiunea simplă pe care am depus-o împotriva lui Ghinea, atunci vor răspunde în solidar cu acest ministru ZERO care și-a dorit ca miliardele din PNRR să se ducă la firmele de consultanță și clienții săi politici!!!!”, scrie Marcel Ciolacu.

- Advertisement -
- Advertisement -

Rețele de socializare

34,563FaniÎmi place
24,580CititoriConectați-vă
61,453AbonațiAbonați-vă

Important

- Advertisement -

Noutăți

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here