- Advertisement -
Acasă Politica Ciolacu ii da dreptate lui Voiculescu legat de numarul mai mare de...

Ciolacu ii da dreptate lui Voiculescu legat de numarul mai mare de morti: A fost nevoie ca “partenerii” de guvernare să se certe pentru a se vedea extrem de clar că PSD a avut #dreptate când a spus că PNL a falsificat datele pandemiei! USR are obligația să voteze LUNI înființarea comisiei de anchetă solicitată de PSD privind falsificarea datelor pandemiei!

- Advertisement -

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, ii da dreptate ministrului decpaitat de la Sanatate, Vlad Voiculescu, dupa ce acesta a spus azi intr-o conferinta de presa ca numarul de morti din cauza coronavirsului este mai mare decat cel prezentat oficial. Ciolacu scrie pe pagina sa de facebook ca social demcoratii au spus de mult timp ca liberalii falsifica datele si transmite USR ca are obligatia sa voteze luni infiintarea comisiei de ancheta solicitata de PSD privind falsificarea datelor pandemiei.

Postarea integrala a lui Marcel Ciolacu: 

A fost nevoie ca “partenerii” de guvernare să se certe pentru a se vedea extrem de clar că PSD a avut #dreptate când a spus că PNL a falsificat datele pandemiei!
Românii trebuie să afle tot #adevărul, iar USR are obligația să voteze LUNI pentru înființarea comisiei de anchetă solicitată de PSD privind falsificarea datelor pandemiei.
Dacă nu vor trece de la vorbe și acuzații la fapte concrete, demonstrează că sunt în continuare complici la cel mai mare jaf din istoria României!
- Advertisement -
- Advertisement -

Rețele de socializare

34,563FaniÎmi place
24,580CititoriConectați-vă
61,453AbonațiAbonați-vă

Important

- Advertisement -

Noutăți

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here