Acasă Politica Ciolacu ii transmite lui Iohannis sa fie cu ochii pe Executivul Citu...

Ciolacu ii transmite lui Iohannis sa fie cu ochii pe Executivul Citu sa nu vanda tara:”Iohannis trebuie să facă un singur lucru la șueta anticonstituțională cu miniștrii de la Cotroceni: să ceară imperativ ca acest Guvern să nu vândă pe nimic companiile românești! Ne-am bătut cu ei în Parlament timp de 1 an și am reușit să stopăm vânzarea activelor celor mai profitabile companii de stat: Hidroelectrica, Romgaz, Nuclearelectrica, Transgaz, CEC și Aeroporturi București!

Liderul PSD Marcel Ciolacu ii transmite presedintelui Iohannis sa aibe grija la Executivul Citu sa nu vanda Romania, mai exact, companiile romanesti, asta dupa ce spune ca deja actualul Guvern a bagat tara in faliment. Acesta tranmsite faptul ca social demcoratii s-au batut in Parlament timp de 1 an cu liberalii pentru a opri vanzarea celor mai imprtante companii de stat, dand exemplul Hidroelectrica, Romgaz, Nuclearelectrica, Transgaz, CEC și Aeroporturi București! Ciolacu il avertizeaza de asemenea pe presedinte ca Citu vrea sa dea un nou asalt asupra avutiei nationale.

Postarea integrala a lui Marcel Ciolacu:

„Iohannis trebuie să facă un singur lucru la șueta anticonstituțională cu miniștrii de la Cotroceni: să ceară imperativ ca acest Guvern să nu vândă pe nimic companiile românești!

Timp de un an nu am permis ca acest Guvern de dreapta care a dus România în faliment să vândă tot din casă! Ne-am bătut cu ei în Parlament și am reușit să stopăm vânzarea activelor celor mai profitabile companii de stat: Hidroelectrica, Romgaz, Nuclearelectrica, Transgaz, CEC și Aeroporturi București.

Acum însă, pentru că știe că în curând nu-l va mai împrumuta nimeni, Cîțu vrea să dea un nou asalt asupra avuției naționale și să treacă peste legea PSD care îl bloca să vândă activele în plină criză sanitară și economică.

10 miliarde de euro și aproape 18.000 de salariați. Aceasta este miza lui Cîțu!

Îl avertizez pe Iohannis să nu fie părtaș la acest furt! Și să ia aminte că nici acum nu-i vom lăsa!”

Rețele de socializare

34,563FaniÎmi place
24,580CititoriConectați-vă
61,453AbonațiAbonați-vă

Important

Noutăți

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here