- Advertisement -
Acasă Politica Ciolacu ii transmite lui Simion ca nu crede ca este oportuna suspendarea...

Ciolacu ii transmite lui Simion ca nu crede ca este oportuna suspendarea presedintelui: „Nu cred că în acest moment este oportună declanşarea unei proceduri de suspendare a domnului preşedinte Klaus Iohannis. Şi din cauză de pandemie, de criză economică, context social şi din cauză de perioadă mică trecută de la alegeri. Nici nu avem majoritate”

- Advertisement -

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, i-a transmis liderului AUR, George Simion, marti seara, la TVR1, ca nu crede ca este oportuna suspendarea presedinteluiu in prezent dintr-o serie de motive. Acesta a spus ca nu exista o majoritate in Parlament care sa voteze suspendarea presedintelui Iohannis, dar si alte cauze, precum contextul pandemiei, criza economica, contextul social dar si perioada scurta trecuta de la alegeri pana in prezent.

Am avut discuţii cu domnul preşedinte Simion şi la Parlament, ca şi colegi. Am înţeles de la el că o să ne susţină moţiunea simplă împotriva lui domnul Vlad Voiculescu. A fost o discuţie şi în Parlament, aşteptăm să se definească şi va formaţiune politică, să se acomodeze cu Parlamentul. Tot grupul este format din parlamnetari noi. Liderii de grup am înţeles că au comunicare şi la Senat şi la Cameră. Totuşi, dorim să vedem foarte exact traseul pe care şi-l doresc să îl parcurgă cei de la AUR”.
Întrebat dacă PSD susţine demersal AUR de suspendare a preşedintelui Iohannis, Ciolacu a precizat: ”Ca să iniţiezi o astfel de procedură, trebuie să ai un număr de parlamentari. Momentan, domnul Simion nu are o treime din parlamentari, PSD are. Ca să ai şi un demers care să meargă până la capăt, trebuie să ai şi o majoritate. În acest moment, PSD şi formaţiunea AUR nu au această majoritate. Ca şi oportunitate, îmi asum ceea ce spun, nu cred că în acest moment este oportună declanşarea unei proceduri de suspendare a domnului preşedinte Klaus Iohannis. Şi din cauză de pandemie, de criză economică, context social şi din cauză de perioadă mică trecută de la alegeri. PSD a mai iniţiat o astfel de procedură…”.

- Advertisement -
- Advertisement -

Rețele de socializare

34,563FaniÎmi place
24,580CititoriConectați-vă
61,453AbonațiAbonați-vă

Important

- Advertisement -

Noutăți

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here