Acasă Politica Ciolacu: "Mare problemă a Guvernului Cîțu este că a mințit Comisia Europeană!...

Ciolacu: „Mare problemă a Guvernului Cîțu este că a mințit Comisia Europeană! Ei au spus că au făcut o inserție de capital în economia României, iar Comisia Europeană le-a atras atenția că este o minciună! Suntem pe ultimul loc în România în privința acestei inserții de capital! S-au âmprumutat cu 34 de miliarde de euro, dar numai domnul Cîțu și cu domnul Orban știu unde s-au dus acești bani!”

Liderul PSD Marcel Ciolacu a atacat duminica seara la Romania tv, Executivul condus de Florin Citu. Acesta a acuzat la postul de stiri Guvernul liberal ca a mintit Comsia Europeana. Reluand tema scrisorii Comsiei Europene pe care PSD si PNL se cearta de la mijlocul saptamanii, Ciolacu acuza liberalii ca „au facut o insertie de capital in economia Romaniei, iar Comisia Europeana le-a atras atentia că este o minciuna”. Liderul social demcoratilor a spus Romania e pe ultimul loc in privința acestei inserției de capital. Acesta a reamintit de imprumuturile Executviului Citu, mentionand ca pana in prezent s-a imprumutat cu 34 de milioane de euro despre care doar Citu si Orban stiu unde au mers.

„Noi vom veni săptămâna viitoare cu un buget alternativ și le vor arăta românilor că există bani în bugetul României, astfel încât să nu fie înghețate nici pensiile și nici salariile. Mare problemă a Guvernului Cîțu este că a mințit Comisia Europeană. Ei au spus că au făcut o inserție de capital în economia României, iar Comisia Europeană le-a atras atenția că este o minciună. Suntem pe ultimul loc în România în privința acestei inserții de capital. S-au âmprumutat cu 34 de miliarde de euro, dar numai domnul Cîțu și cu domnul Orban știu unde s-au dus acești bani. Noi i-am întrebat și i-am chemat în Parlament să ne dea aceste răspunsuri, dar nu le-am primit nici până astăzi. Noi nu avem până acum bugetul exact, vor veni cu el în februarie, asta înseamnă că toate investițiile, mai ales la autoritățile locale, sunt în acest moment compromise. Primăriile vor avea buget doar în aprilie, dacă se intră cu bugetul în februarie în Parlament. Așa ceva nu s-a întâmplat niciodată în România”, a declarat liderul PSD.

Rețele de socializare

34,563FaniÎmi place
24,580CititoriConectați-vă
61,453AbonațiAbonați-vă

Important

Noutăți

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here