- Advertisement -
Acasă Politica Ciolacu: Minerii nu revendica mariri de salarii, nu cer alte beneficii sau...

Ciolacu: Minerii nu revendica mariri de salarii, nu cer alte beneficii sau sporuri, ci doar sa-si primeasca banii, salariul lor, pentru munca prestata! Vorbim de 3.300 de mineri cu totii in Valea Jiului, nu vorbim de o situatie pe care sa nu o poti gestiona guvernamental! Vorbim de 20 milioane lei in total! Exista la dispozitia premierului Fondul de Rezerva. Nu deblochezi acesti bani, tii o bomba sociala!

- Advertisement -

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a criticat Executivul PNL, duminica, la Antena 3, legat de situatia minerilor care protesteaza iun subteran de 5 zile. Liderul PSD a declarat ca este vorba despre un total de 3.000 de mineri si ca Executivul nu poate sa nu spuna ca este vorba despre o situatie care nu se poate gestiona. Acesta a spus ca in total este vorba despre o suma de 20 de milioane de lei carei exista in Fonul de Rezerva. Acesta a transmis Executivului ca daca nu deblocheaza banii, vor avea parte de o „bomba sociala”.

„Este o indolenta aproape criminala. Minerii nu revendica mariri de salarii, nuc cer alte beneficii sau sporuri, ci doar sa-si primeasca banii, salariul lor, pentru munca prestata. Vorbim de 3.300 de mineri cu totii in Valea Jiului, nu vorbim de o situatie pe care sa nu o poti gestiona guvernamental. Sumele datorate catre mineri sunt de 12 milioane la tichetele de masa neplatate din martie anul trecut si de 8 milioane de lei pentru transport si salariile restante. Vorbim de 20 milioane lei in total. Exista la dispozitia premierului Fondul de Rezerva. Nu deblochezi acesti bani, tii o bomba sociala, dar cand a fost vorba sa dai 2 miliarde de lei la administratiile PNL acest lucru s-a facut intr-o noapte. Nu este o suma pe care statul roman sa nu si-o permita”, a declarat Marcel Ciolacu.

 

- Advertisement -
- Advertisement -

Rețele de socializare

34,563FaniÎmi place
24,580CititoriConectați-vă
61,453AbonațiAbonați-vă

Important

- Advertisement -

Noutăți

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here