Ciordache se visează deja salvatorul şefului PSD? Surse: Comisia Iordache se reuneşte azi şi vrea să treacă în Parlament prin procedura de urgenţă modificarea codurilor penale

Comisia parlamentară condusă de Florin Iordache se reunește astăzi și vrea să treacă prin procedură de urgență modificarea Codurilor penale, după ce planul lui Liviu Dragnea pentru Ordonanță de Urgență a eșuat. Surse din PSD au declarat pentru HotNews.ro că social-democrații vor adoptarea acestora săptămâna viitoare.

Comisia Iordache se reunește astăzi și vrea să treacă prin procedură de urgență modificarea Codurilor penale, după ce planul lui Liviu Dragnea pentru Ordonanță de Urgență a eșuat. Surse din PSD au declarat pentru HotNews.ro că social-democrații vor adoptarea acestora săptămâna viitoare.

Ședința Comisiei Iordache, care a modificat controversatele legi ale justiției și Codurile penale, este programată de la ora 15.00.

Surse din PSD au declarat pentru HotNews.ro că social-democrații vor ca modificarea Codurilor penale să fie făcută în Parlament în regim de urgență, astfel încât tot atunci să fie și adoptate.

Astăzi ar urma să aibă loc o discuție pe această temă cu Liviu Dragnea.

Noua strategie a PSD vine în contextul în care a eșuat planul lui Liviu Dragnea de a trece prin Ordonanță de Urgență contestatele modificări la Codurile penale.

De asemenea, conducerea PSD se va reuni miercuri în ședința Comitetului Executiv, unde ar urma să se voteze pentru înlocuirea ministrului Justiției, Tudorel Toader, acuzat că a adoptat modificarea Codurilor prin OUG.

Citeşte şi http://dc360.ro/solicitarea-dna-de-incepere-a-urmaririi-penale-a-lui-tariceanu-din-nou-la-mana-comisiei-juridice-a-seantului-pana-acum-comisia-a-facut-scut-in-jurul-sefului-senatului-in-reptate-randuri/

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.