- Advertisement -
Acasă Politica Citu: "Anul acesta un buget credibil, primul după 30 de ani, lucru...

Citu: „Anul acesta un buget credibil, primul după 30 de ani, lucru recunsocut si de institutiile internationale! Am reuşit în cea mai mare criză economică din ultima sută de ani să avem cea mai mare creştere economică din Uniunea Europeană”

- Advertisement -

Premierul Florin Citu a declarat de la tribuna Parlamentului, luni seara, ca pentru prima data dupa 30 de ani, Romania are un buget credibil, mentionand ca acest lucru ar fi recunoscut inclusiv de catre institutiile internationale. Acesta a declarat in Parlament faptul ca Romania „Executivul din Romania reusit sa treaca cu cea mai mare crestere economica din Uniunea Europeana prin cea mai mare criza de un secol incoace”

„Anul acesta avem un buget echilibrat, un buget credibil, primul după 30 de ani, recunoscut acest lucru şi de Consiliul Fiscal şi de instituţiile internaţionale, un buget construit în jurul investiţiilor. Şi anul trecut, aceeaşi oameni ne spuneau că vom distruge România. Ei nu, am reuşit în cea mai mare criză economică din ultima sută de ani să avem cea mai mare creştere economică din Uniunea Europeană, împotriva a tot ceea ce aţi făcut în Parlamentul României.

V-am demonstrat cum se face economie. (…) E un buget construit în jurul investiţiilor, pentru că am arătat clar că doar investiţiile sunt cele care vor duce la dezvoltarea României, dar un buget care forţează reforma şi de asta vă e frică, vă e frică că sinecuriştii pe care îi aveţi în funcţii nu vor mai fi acolo, nu vor mai avea aceleaşi salarii. Vă spun eu că vom face reformă în acest an”, a afirmat Cîţu la dezbaterea „Ora prim-ministrului” din Camera Deputaţilor.

Dezbaterea a fost iniţiată de social-democraţi, care au venit în plen cu pancarte având mesaje critice la adresa premierului, iar în timpul discursului susţinut de Florin Cîţu, deputatul PSD Toma Ilie a adus la prezidiu o coasă de carton, conform agerpres.ro.

- Advertisement -
- Advertisement -

Rețele de socializare

34,563FaniÎmi place
24,580CititoriConectați-vă
61,453AbonațiAbonați-vă

Important

- Advertisement -

Noutăți

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here