- Advertisement -
AcasăPoliticaCitu despre cum duduie economia: Puterea de cumpărare a crescut cu 3,...

Citu despre cum duduie economia: Puterea de cumpărare a crescut cu 3, 5% în lunile în care am fost eu premier! Am avut rezultate bune și venituri mai mari

- Advertisement -

Fostul premier, Florin Citu, a vorbit din nou joi seara, despre cum a duduit economia in timpul mandatului sau de premier. Desi preturile au bubuit si salariile/pensiile/alcoatiile au inghetat, Citu sustine ca puterea de cumparare a romanilor a crescut cat timp a condus Guvernul la Palatul Victoria iar romanii au venituri mai mari.

„Este un alt șoc, au crescut prețurile. Care sunt măsurile? Cele mai bune sunt acelea prin care se cresc locuri de muncă și salarii. Nu creșterea taxelor este soluția.

Noul guvern va găsi soluții. Trebuie curaj, viziune, dar cel mai important este ca oamenii să nu sufere.

Puterea de cumpărare a crescut cu 3, 5 la sută în lunile în care am fost eu. Problema creșterii prețurilor la energie este o problemă pe termen lung care se poate rezolva prin investiții.

Faptul că am avut rezultate bune și venituri mai mari, am avut resurse pentru a nu crește deficitul bugetar. Trebuie să venim cu măsurti pentru termen lung”, a spus Florin Cîțu.

- Advertisement -
- Advertisement -

Rețele de socializare

34,563FaniÎmi place
24,580CititoriConectați-vă
61,453AbonațiAbonați-vă

Important

Noutăți

- Advertisement -