Claudiu Nasui dezvaluie blatul PSD-PNL-PMP: ”SCANDALOS! USL trăiește! Marele blat PSD – PNL se vede la Bucureşti, iar scuzele sunt inutile, deoarece răul a fost făcut. Pentru PNL Bucureşti votul celor doi nu a fost o surpriză. Pentru PNL Bucureşti votul celor doi nu a fost o surpriză după cum a declarat Ciprian Ciucu, pentru că ei votează deseori cu Firea şi PSD! Inclusiv PUZ-ul a trecut cu voturile unor consilieri municipali PNL şi PMP”

Organizatia USR Bucuresti condusa de Claudui Nasui vorbeste despre blatul PSD-PNL-PMP. Oraganizatia acuza consilierii PNL si PMP ca voteaza fara nicio problema cot la cot cu PSD. Mai mult, PNL stie foarte bine asta. Claudiu Nasui spune ca Ciprian Ciucu stie foarte bine ca consilierii PNL voteaza de aproape fiecare data cu PSD. Ciprian Ciucu i-ar fi delcarat lui Claudiu Nasui ca voturile celor doi “nu a fost nicio surpriza” pentru el.

Claudiu Nasui se refera la votul privind Bugetul Capitalei şi alte proiecte discutabile, inclusiv PUZ-ul, care a trecut trecut cu voturile consilierilor municipali PNL şi PMP.

Declaratiile facute de Claudiu Nasui:

“Astăzi, în Consiliul General al Municipiului Bucureşti s-a văzut încă o dată cine face cu adevărat opoziţie la administraţia PSD şi cine face jocurile Gabrielei Firea. Bugetul Capitalei şi alte proiecte discutabile, inclusiv PUZ-ul scandalos propus de primarul PSD al Sectorului 6, au trecut cu voturile unor consilieri municipali PNL şi PMP”, se arată într-un comunicat de presă al USR Bucureşti transmis AGERPRES.

“Cele două proiecte nu au fost votate doar de PSD-işti. Au votat şi doi consilieri PNL. (…) Pentru PNL Bucureşti votul celor doi ‘nu a fost o surpriză’, după cum a declarat Ciprian Ciucu, pentru că ei votează deseori cu Firea şi PSD. Iar acest lucru este foarte grav. Dacă PNL Bucureşti ştia că aceşti consilieri sunt de fapt PSD-işti, de ce nu i-a dat afară? De ce i-a mai susţinut? Degeaba votăm partide crezând că ele sunt din opoziţie la PSD, dacă apoi reprezentanţii lor votează cot la cot cu PSD”, a afirmat Năsui.

“În urma acestor rectificări vor fi sacrificate investiţiile, aşa cum s-a întâmplat şi până acum. În privinţa PUZ-ului coordonator al Sectorului 6, USR Bucureşti a solicitat tuturor consilierilor să nu voteze acest proiect pentru că el va duce la reducerea spaţiului verde şi pentru că serveşte mai mult dezvoltatorilor imobiliari decât cetăţenilor”, se explică în comunicat. AGERPRES

Anterior comunicatului de presa al USR Bucuresti, orgnizatia a avut o reactie pe facebook:

”SCANDALOS! USL trăiește! Doi consilieri PNL au votat bugetul propus de Gabriela Firea! Cei doi au votat și PUZ-ul coordonator al Sectorului 6, document care ridică mari semne de întrebare cu privire la bunele intenții atât ale celor care l-au întocmit cât și ale decidenților care l-au supus la vot”

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.