- Advertisement -
Acasă Politica Claudiu Nasui: Am luat act de anunțul președintelui PSD, domnul Marcel Ciolacu,...

Claudiu Nasui: Am luat act de anunțul președintelui PSD, domnul Marcel Ciolacu, privind intenția de a depune o moțiune împotriva mea în Parlament. Nu e nicio problema

- Advertisement -

Ministrul Economiei, Claudiu Nasui, a raspuns in urma cu scurt timp la decalratia facuta miercuri seara de Marcel Ciolacu, a care a anuntat ca social demcoratii vor depune o motiune simpla si impotriva acestuia. Claudiu Nasui a declarat ca a luat act si a citit si motivul depunerii motiunii impotirva acestuia si il contrazice pe liderul PSD in acuzatiile pe care ile aduce.

„Am luat act de anunțul președintelui PSD, domnul Marcel Ciolacu, privind intenția de a depune o moțiune împotriva mea în Parlament. Am văzut și motivul. Nu este nicio problemă că am avut cont pe platforma de granturi acordate IMM-urilor (Măsura 3). Zilele în care am accesat-o au fost 29 de decembrie și 31 decembrie, înainte să fi fost vreo informație relevantă pe ea. Așadar, nici vorbă de intervenit într-o procedură de selecţie. Pentru că vreau să fiu 100% transparent și pentru că asta vreau să se întâmple și cu administrația din România, am cerut la STS log-ul accesului pe platformă aferent contului meu. În cazul în care PSD depune moțiunea, voi prezenta în Parlament log-urile puse la dispoziție de STS”, anunță Năsui, conform Mediafax.

„În altă ordine de idei, în momentul în care am aflat că există suspiciuni legate de unele înscrieri în platformă, am anunțat imediat. Când vezi că există o problemă, trebuie s-o anunți. Am cerut oprirea accesului la platformă și am emis un comunicat legat de această acțiune în aceeași zi. Lucrurile acestea sunt verificabile în presă și în arhiva de comunicate a Ministerului. Am arătat foarte transparent toate problemele și am depus inclusiv o plângere penală in rem la DNA legată de suspiciuni de corupție în acest caz, de comun acord cu domnul premier, Florin Cîțu”, adaugă Năsui.

- Advertisement -
- Advertisement -

Rețele de socializare

34,563FaniÎmi place
24,580CititoriConectați-vă
61,453AbonațiAbonați-vă

Important

- Advertisement -

Noutăți

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here