- Advertisement -
Acasă Politica Claudiu Tarziu: Am mers la Lupeni unde o sută de mineri s-au...

Claudiu Tarziu: Am mers la Lupeni unde o sută de mineri s-au blocat în subteran la mina Lupeni, acum 48 de ore, în semn de protest! Patru dintre ei au fost scoși deja pe targă. Oamenilor li s-a făcut rău! Le-am promis că ne vom bate pentru drepturile lor!

- Advertisement -

Co presedintele AUR, Claudiu Tarziu, a declarat vineri dimineata, la Realitatea PLUS, ca reprezentanti ai partidului au mers la Lupeni, acolo unde mai multi s-au blocat in subteran de mai bine de 48 de ore si protesteaza. Acesta a spus ca reprezentantii AUR au transmis ca la o parte ditre acestia li s-a facut rau. Claudiu Tarziu a spus ca a AUR le-a transmis minerilor ca se vor bate pentru drepturile acestora.

Noi facem coaliție cu poporul român. Poporul român conține și mineri. Facem coaliție și cu ei”, a afirmat Claudiu Târziu.

Avem mijloace parlamentare pentru a face presiuni asupra Guvernului și intenționăm să le utilizăm. Guvernul, nici până la ora asta, nu are o strategie. 

Am mers aici, la Lupeni, pentru că nimeni, niciun fel de autoritate, nu-i băga în seamă. E adevărat că prefectul a venit, dar ei n-au fost mulțumiți de discuțiile purtate”, a mai spus copreședintele AUR.

„O sută de mineri s-au blocat în subteran la mina Lupeni, acum 48 de ore, în semn de protest. Patru dintre ei au fost scoși deja pe targă. Oamenilor li s-a făcut rău.
Alături de colega noastră Anamaria Gavrila, deputat de Hunedoara, și de colegul Robert Alecu, vicepreședinte al AUR, am plecat azi spre Lupeni, direct din Parlament, imediat după ce am aflat de necazul minerilor. Am simțit că trebuie să fim alături de ei, să încercăm să le dăm o mînă de ajutor. Pe seară, am ajuns la destinație. Ne-au întimpinat mai mulți ortaci. Unul dintre ei, Stefan Ban, căruia i s-a făcut rău și a ieșit din mină, ne-a explicat ce vor protestatarii. Iar noi le-am promis că ne vom bate pentru drepturile lor și, mai ales, pentru ca acești români să aibă un viitor”, a spus anterior, pe Facebook, Târziu.

- Advertisement -
- Advertisement -

Rețele de socializare

34,563FaniÎmi place
24,580CititoriConectați-vă
61,453AbonațiAbonați-vă

Important

- Advertisement -

Noutăți

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here