- Advertisement -
Acasă Politica Claudiu Tarziu: "Respingerea rușinoasă, pentru a treia oară, a PNRR compromite România...

Claudiu Tarziu: „Respingerea rușinoasă, pentru a treia oară, a PNRR compromite România în Uniunea Europeană! solicit demisia urgentă a Guvernului, ca unic responsabil cu elaborarea PNRR, respectiv demiterea imediată a ministrului de resort Cristian Ghinea, chiar înainte de plecarea actualului Guvern de la Palatul Victoria!”

- Advertisement -

Copresedintele AUR, Claudiu Tarziu solicita demisia Executviului condus de Florin Citu dupa ce Planul National de Redresare si Rezilienta fost respins pentru a treia oara de Comisia Europeana. Liderul AUR spine ca respingerea PNRR este rusinoasa pentru Romania si compromite tara. Acesta reaminteste ca AUR a solicitat Executivului in mai multe randuri sa vina cu PNRR in Parlament.

Postarea integrala a lui Claudiu Tarziu:

Guvernul USR plus CÎȚU a trădat România. Trebuie să plece acum!
Respingerea rușinoasă, pentru a treia oară, a PNRR compromite România în Uniunea Europeană. Guvernul USR plus Cîțu probează cu repetiție incompetență, iresponsabilitate, o crasă lipsă de expertiză și, înainte de orice, dovedește inexistența unei viziuni autentic românești în context european.
În calitate de copreședinte al AUR, singurul partid de Opoziție care s-a poziționat ferm pentru o dezbatere autentică în societate și pentru ca PNRR să fie supus votului Parlamentului, solicit demisia urgentă a Guvernului, ca unic responsabil cu elaborarea PNRR, respectiv demiterea imediată a ministrului de resort Cristian Ghinea, chiar înainte de plecarea actualului Guvern de la Palatul Victoria.
Un asemenea eșec de proporții este inacceptabil. Îi cer președintelui Klaus Iohannis să își asume partea sa de vină pentru ceea ce pare a fi cea mai mare ratare a GUVERNULUI SĂU.
Îmi pot pune întrebarea dacă nu cumva PNRR a fost deliberat transmis la Bruxelles în această formă jalnică, plină de erori flagrante, parcă anume gîndite pentru a nu servi României și chiar a trăda interesul național.
- Advertisement -
- Advertisement -

Rețele de socializare

34,563FaniÎmi place
24,580CititoriConectați-vă
61,453AbonațiAbonați-vă

Important

- Advertisement -

Noutăți

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here