- Advertisement -
AcasăPoliticaClovnul PNL, Alexandru Muraru, contesta decizia CNCD si vrea cere sanctionarea lui...

Clovnul PNL, Alexandru Muraru, contesta decizia CNCD si vrea cere sanctionarea lui Viktor Orban: CNCD a ratat sansa sa recunoasca Viktor Orban a avut un comportament extremist si ca a făcut niște declarații rasiste inacceptabile”

- Advertisement -

Clovnul PNL, anonimul ajuns in urma cu cateva luni ambasador al Romaniei in SUA, Alexandru Muraru dupace a fost promovat in frunctie de Florin Citu, face ce stie mai bine, gargara poitcal corectness. Bufonul liberalilor este nemultumit de decizia CNCD in privinta declaratiilor corecte facute de premierul ungar, Viktor Orban, la Baile Tusnad, unde a atras atentia ca centrul si estul Europei trebuie sa se opuna islamizarii/africanizarii pe modelul tarilor din vest, unde in cateva decenii populatiile native vor deveni minoritare. Un notoriu papapgal, Muraru repeta ca declaratiiel lui Viktor Orban au fost „rasiste” si ne informeaza ca contesta decizia CNCD.

„Această decizie a fost de la bun început, din nefericire, influențată de președintele CNCD, care a fost extrem de încrâncenat în a apăra cauza Viktor Orban, lucru pe care nu l-am înțeles, ca un demnitar al statului român să se poziționeze atât de favorabil, într-o manieră atât de categorică, față de acest subiect, de partea celui care a produs discriminarea. În al doilea rând, vreau să vă spun că declarația care a venit odată cu decizia CNCD de ieri este pe de o parte stranie, pe de o parte este lămuritoare, dacă vrem să înțelegem că aceste declarații au fost rasiste și anume că CNCD nu are această capacitate legală de a emite decizii de clasare a cauzelor împreună cu decizii de a da declarații publice care de fapt recunosc fapta de discriminare. Deci este un amalgam de lucruri”, afiermă Alexandru Muraru, conform Mediafax.

Deputatul PNL anunță că va contesta decizia CNCD în cazul lui Viktor Orban.

„Această excepție a inadmisibilității sesizării nu stă în picioare și voi merge în instanță mai departe, ca să dovedesc că aceste declarații ale premierului ungar au fost discriminatorii, cele care au făcut apel la puritate rasială și sunt inacceptabile într-o Românie europeană și tolerantă. Voi contesta decizia CNCD, împreună cu casa de avocatură care mă reprezintă și care a făcut un material extrem de consistent atunci când a motivat plângerea mea și a demontat toate argumentele celui de la CNCD, pentru că președintele CNCD este cel care s-a implicat în acest caz și care a formulat în citație practic o

pledoarie pro domo, în favoarea lipsei cadrului legal pentru a fi sancționat Viktor Orban. Deci eu cred că CNCD a avut această șansă istorică, dar o va avea cel mai probabil justiția din România, de a fi prima instanță din UE care să condamne declarațiile lui Viktor Orban și totodată să recunoască că Viktor Orban a avut un comportament extremist, a făcut niște declarații rasiste inacceptabile”, încheie Muraru.

- Advertisement -
- Advertisement -

Rețele de socializare

34,563FaniÎmi place
24,580CititoriConectați-vă
61,453AbonațiAbonați-vă

Important

- Advertisement -

Noutăți

- Advertisement -