- Advertisement -
Acasă Extern CNN, pas cu pas pana nimic nu a mai ramas! Televiziunea de...

CNN, pas cu pas pana nimic nu a mai ramas! Televiziunea de stiri americana a scazut in ultimele zile la sub 1 milioan de telespectatori pe zi. Fox News inregistreaza audiente de peste 2,5 ori fata de CNN

- Advertisement -

Si totusi sperana moare intr-adevar ultima, americanii par sa isi revina incet incet din noaptea mintii. Postul de stiri CNN, care este in fruntea mass medieie de proapganda progresiste inca din timpul adminsitratiei Obama, promovand la greu toate mizeriile propagate de Partidul Demcorat, in frunte cu proapganda extremista a negrilor, propaganda comunitatii LGBTIQ si o serie intreaga de alte mizerii, a ajuns sa aiba la o populatie de circa 360 de milioanede locuitori in SUA, mai putin de 1 milion de telespectatori, mai exact 913.000, acesta fiind media ultimelor zile de audienta ale postului american de propaganda.

Potrivit site-ului american de stiri „Breitbart” postul CNN a ajunsa sa fie calcat pe cap de Fox NEWS, care inregistreaza audiente de 2,5 ori mai mari, tinand totusi cont ca la fel ca CNN si celalte posturi de stiri americane, deci si Fox News, se afla in ultimele saptamani intr-o tendinta de scadere a audntei.

Astfel, in timp ce in prime time CNN s-a multumit cu 913.00 de telespectatori, in prime time Fox News a avut o audienta cu 2.116.000 de telespectatori, urmat de MSNBC cu 1.494.000 de telesecptatori.

Mai mult, pentur a ne da seama de faptul ca CNN se afla pe topogan fara ehicov, in topul primelor 10 emisiuni prezentate de poasturile de stiri americane, nici macar una nu se regaseste CNN.

Primele 7 locuri sunt ocupate de Fox News iar urmatoarle 3 de locuri de emisiuni la postul de stiri MSNBC.

Reamintim ca inn ultimii anii, CNN s-a remarcat prin sustinerea celor mai mizerabil campanii, cel mai bun exemplu fiind miscarea Black lives matter care a distrus si vandalizat la propriu timp de 3 luni de zile in continuu mai multe orase americane, CNN aplaudand aceste actiuni ilegale in care mai mult de 10 oameni si-au pierdut viata, fiind acelasi post de televiziune fiind tot primul care a sustinut divesiunea de la Capitoliu a miscarii Antifa si totodata acuzatiile false impotriva lui Donald Trump. Un alt subiect de proapganda este cel in privinta comunitatii LGBTIQ, sustinand inclusiv, la initative democratilor, socetarea unor cuvinte precum „mama, tata, fiu, fiica, unchi , matusa” pentru a nu jignii non binarii.

Cu acesta ocazie, le uram celor de la CNN locul de veci.

- Advertisement -
- Advertisement -

Rețele de socializare

34,563FaniÎmi place
24,580CititoriConectați-vă
61,453AbonațiAbonați-vă

Important

- Advertisement -

Noutăți

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here