- Advertisement -
Acasă Politica Codrin: Dragnea putrezește în închisoare umilit în fiecare zi de călăii împotriva...

Codrin: Dragnea putrezește în închisoare umilit în fiecare zi de călăii împotriva cărora noi am luptat! Vreau doar să vă amintesc! O decizie luată de Liviu Dragnea și de noi cei din PSD, strict în interesul poporului român: voucherele de vacanță! Voucherele de vacanță au permis unui număr uriaș de români să se bucure de concedii excepționale! Adio vacanțe! Vor urma concedieri masive, falimente, colaps pentru Horeca și agențiile de turism! Asta meritati!

- Advertisement -

Codrin revine cu o noua postare pe pagina sa de socialziare in care povesteste cat de luminoasa a fost era Dragnea pentru Roania si cum brusc fortele malefice ale dreptei au pus mana pe Romania gata sa o sugrume. Fostul secretar general al PSD spune cam Liviu Dragnea, cel care a introdus voucherele de vacanta „care au permis unui număr uriaș de români să se bucure de concedii excepționale”, putrezeste in inchisoare. Paralel, Codrin spune cum coalitia de dreapta va pune capat vacantelor romanilor si va baga Romania in criza, urmand „falimente, concedieri masive si colaps pentru Horeca și agențiile de turism”. Codrin spune insa romanilor ca merita ce li se intampla.

Postarea integrala a lui Codrin Stefanescu:

‘Vreau doar să vă amintesc! O decizie luată de Liviu Dragnea și de noi cei din PSD, strict în interesul poporului român : voucherele de vacanță! Voucherele de vacanță au permis unui număr uriaș de români să se bucure de concedii excepționale. Pentru foarte mulți, care nu-și permiteau nici măcar o vacanță, a fost o măsură binecuvântată! Erau pline hotelurile, restaurantele, cabanele! Oamenii petreceau, alături de familie, copii, prieteni, vacanțe meritate! Patronii din turism angajaseră un plus de 47 mii de români după această măsură. Ospătari, bucătari, personal de deservire. Locuri de muncă în plus și pentru transportatori, distribuitori de alimente și băuturi, spălătorii, electricieni și distribuitori de utilaje și echipamente de profil. Iar astăzi s-a ales praful de tot, printr-o simlă decizie imbecilă a reziștilor din guvern! Pe care i-ați votat! Iar Dragnea putrezește în închisoare umilit în fiecare zi de călpii împotriva cărora noi am luptat! Vor urma concedieri masive, falimente, colaps pentru Horeca și agențiile de turism! Adio vacanțe! Și vă mai zic ceva: meritați asta! Punct”

 

- Advertisement -
- Advertisement -

Rețele de socializare

34,563FaniÎmi place
24,580CititoriConectați-vă
61,453AbonațiAbonați-vă

Important

- Advertisement -

Noutăți

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here