Acasă Politica Codrin, mesaj pentru Vlad Voiculescu: "Nu-i lua în seamă pe criticii tăi...

Codrin, mesaj pentru Vlad Voiculescu: „Nu-i lua în seamă pe criticii tăi din coaliția de guvernare! Fă ce vrei tu! Privatizează tot sistemul medical, calcă-i în picioare pe pensionari, umilește-i pe medici! Ai fost votat pentru asta de 1 din 2 alegatori din Bucuresti!

Fostul secretar generalal PSD, Codrin Stefanescu, este si el dezamagit de Vlad Voiculescu si se solidarizeaza cu Rares Bogdan si Emil Boc. Codrin il banuieste pe actualul ministru al Sanatatii ca fiind de asemenea „omul sistemului” si ii cere ironic sa ii calce in picioare pe pensionari si sa ii umilesca pe medici deoarece de asta a votat de 1 din 2 alegatori ai Bucurestiului.

Postarea integrala a lui Codrin Stefanescu:

Dragā ministrule al sănătății, dragā Vlad! Îți scriu ca și Rareș câteva rânduri! Nu-i lua in seamā pe criticii tāi din coaliția de guvernare! Fā ce vrei tu! Privatizeazā tot sistemul medical, calcā-i in picioare pe pensionari, umilește-i pe medici! Ești votat pentru asta! Numai in București te-au votat unul din doi prezenți la urne! Ești susținut și șefii tāi vor sā vadā performantā! Cā ești rāu, lipsit de scrupule și cinic! Fii ceea ce sistemul vrea!

Rețele de socializare

34,563FaniÎmi place
24,580CititoriConectați-vă
61,453AbonațiAbonați-vă

Important

Noutăți

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here