Codrin revine cu noi informații “ascunse opiniei publice” și spune că merităm ce se ni se întâmplă: “Reteaua soroșistā din România a decis zilele astea ca Cioloș să devinā iarăși premier. Āstia de la penele nici n-au aflat incā”

Codrin revine pe facebook cu noi infromatii ce dau de inteles ca vin dintr-o zona oarecum oculta, secreta,  denumita “retea sorosista”

Fostul secretar general pe vremea lui Daddy spune ca “reteaua sorosiată” a hotărât să îl pună pe Ciolos premiker iar cei din “penele”  habar nu au. Codrin ne mai dezvăluie că ar urma un război de presă in scurt timp fără să ofere detalii în plus. Fosta mână dreaptă alui Dragnea își încheie comentariul făcând morală poporului: “Asta votați, asta meritați!”

Reteaua soroșistā din Romania a decis zilele astea ca Ciolos sa devinā iarasi premier. Āstia de la penele nici n-au aflat incā. Si nici ce rāzboi de presá urmeazā in scurt timp. Cu multe dezvāluiri si multe delatiuni. Asta votati, asta meritati!

Citește și https://dc360.ro/amenda-record-de-26-000-de-euro-pentru-incalacari-ale-regulilor-de-criculatie-in-franta-detinatorul-un-roman-compatriotul-a-inclacat-nu-mai-putin-de-31-de-reguli-de-circulatie-jandarmeria-franceza/

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.