Codrin revine! Fosta mână dreaptă a lui Dragnea candidează pentru funcția de secretar general din care a fost izgnonit de colegi pe 28 mai, la o zi după conamdnarea fostului lider PSD: Le mulţumesc colegilor mei din Organizaţia PSD sector 1! Astăzi au votat o rezoluţie privind susţinerea candidaturii mele la funcţia de secretar general PSD!

Fostul secretar general al PSD, Codrin Ştefănescu, a anunţat vineri că va candida din nou la această funcţie după ce acesta a fost demis de Comitetul Executiv al partidului pe fondul eşecului de la europarlamentare şi condamnarea lui Liviu Dragnea.

„Le mulţumesc colegilor mei din Organizaţia PSD sector 1! Astăzi au votat o rezoluţie privind susţinerea candidaturii mele la funcţia de secretar general PSD! Am spus DA şi voi intra în competiţie la Congres! Sperăm cu toţii la o competiţie corectă, colegială şi în folosul PSD! Să fim uniţi, curajoşi şi loiali unor principii pentru care am fost votaţi de milioane de români! Doamne ajută”, a scris Codrin Ştefănescu vineri pe Facebook.

Pe 28 mai, în urma şedinţei Comitetului Executiv Naţional al PSD, Codrin Ştefănescu a fost demis din funcţia de secretar general al partidului, după ce 9 lideri judeţeni au votat pentru, 4 împotrivă iar restul s-au abţinut. Acesta a fost înlocuit de Rodica Nassar.  

Primul care i-a luat apărarea acestuia a fost deputatul Liviu Pleşoianu, care, înainte de decizia Comitetului Executiv, sugera că PSD-ul ar vrea să fie preluat de o „gaşcă” care să-l pună pe Victor Ponta preşedinte la Camera Deputaţilor.

‘telectualilor? Principialilor? Slugilor? Vreţi să-i maziliţi azi pe Codrin Stefanescu şi pe Lia Olguta Vasilescu ca să preia controlul în PSD gaşca aia de… #SERVICIU cu care vă tot vedeţi voi zilele astea? …Vreţi să-l puneţi pe Ponta preşedinte la Camera Deputaţilor pentru că aşa s-a hotărât în centrele metapolitice de decizie de unde vă luaţi lumină? Bine, #SLUGILOR! Atunci va trebui să ne înfruntaţi şi pe mine, şi pe toţi membrii PSD! Hai la Congres, ‘telectualilor! O să am MULTE să vă zic”, a răbufnit Liviu Pleşoianu pe Facebook.  

Acesta din urmă este şi primul care i-a urat succes lui Codrin Ştefănescu, şi a subliniat că îl va susţine la votul Congresului PSD din 29 iunie.

Citește și https://dc360.ro/daddy-dragnea-continua-sa-primeasca-la-rahova-lovituri-peste-lovituri-de-la-viorica-dancila-anunta-ca-a-reziliat-contractul-cu-consilierii-israelieni-am-reziliat-contractul-cu-consilierii-israelien/

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *