- Advertisement -
Acasă Politica Codrin: Șoșoacā face ceea ce trebuia sā facā PSD! Adicā ia poziție...

Codrin: Șoșoacā face ceea ce trebuia sā facā PSD! Adicā ia poziție publicā, se implicā, urlā la guvern! Șoșoacā face de o mie de ori mai mult decât Ciolacu, Dâncu, Grindeanu și toți academistii securistoizi din PSD! Trecutul ei rezist începe ușor sā se ștergā, sā devinā o voce!

- Advertisement -

Fostul secretar general al PSD, Codrin Stefanescu, o lauda pe senataorea Diana Sosoaca pe pagina sa de facebook. Acesta spune ca senatoarea face exact ce trebuie sa faca social demcoratii in locul acesteia in prezent, nemerotand printre altele faptul ca „face poziție publicā, se implicā, urlā la guvern”. Codrin spune ca Sosoaca face de 1000 de ori mai mult decat „academistii securistoizi” precum „Ciolacu, Dancu sau Grindeanu”. Fostul secretar general spune ca trecutul Dinaei Sosoaca de #rezist incepe usor sa se stearga si face apel la oameni „sa nu o mai injure” pe aceasta deoarece e singura in prezent impotriva rezistilor.

Postarea integrala a lui Codrin Stefanescu:

Șoșoacā face ceea ce trebuia sā facā PSD! Adicā ia poziție publicā, se implicā, urlā la guvern! Șoșoacā face de o mie de ori mai mult decât Ciolacu, Dâncu, Grindeanu și toți academistii securistoizi din PSD! Șoșoacā face opoziție, intr-o perioadā in care nu mai face nimeni!

Trecutul ei rezist începe ușor sā se ștergā, sā devinā o voce! Așa cā, nu o mai înjurați! Luptā și ea împotriva reziștilor și din pācate e singurā in lupta asta!

- Advertisement -
- Advertisement -

Rețele de socializare

34,563FaniÎmi place
24,580CititoriConectați-vă
61,453AbonațiAbonați-vă

Important

- Advertisement -

Noutăți

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here