Codrin, viața de după Dragnea la pușcărie! Fostul secretar general al PSD lasă mesaje de melancolie pe facebook: “Nu deveni cine te-a ranit”/ “Eu nu mă voi schimba, promit asta!” / “Vezi ca mulți sunt falși”

Codrin Ștefănescu s-a retras în postările triste de pe Facebook după ce a fost îndepărtat de la vârful partidului, ca urmare a pierderii alegerilor și condamnării lui Liviu Dragnea. 

Codrin Ștefănescu a fost primul om îndepărtat de la vârful PSD după dubla lovitură primită de partid – pierderea alegerilor și condamnarea definitivă la închisoare a lui Liviu Dragnea.

Ștefănescu a fost demis din funcția de secretar general al partidului și înlocuit cu Rodica Nassar. Înainte de această mutare operată de Viorica Dăncilă și de conducerea PSD, Codrin Ștefănescu a încercat să sugereze că partidul ar trebui să rămână unit și să nu se delimiteze de colegi, nici măcar de Liviu Dragnea.

”Liderul nostru este acum la pușcărie”, a spus acesta, completând că nu ar vrea să înceapă acum o bătălie în PSD. ”Sper să fim uniți”, a spus el.

După demitere, Codrin Ștefănescu a rămas deocamdată cu pagina de Facebook, pe care postează mesaje relativ triste. Inițial, el i-a anunțat pe fani că nu are de gând să se schimbe, lucru care i-a bucurat pe comentatori.

Joi dimineață însă, fostul secretar general a mai pierdut din combativitate și a concluzionat că mulți oameni sunt falși. Neclar la cine se referea, dar și de data aceasta a fost aprobat de comentatori.

https://www.facebook.com/codrin.stefanescu/posts/2373314659394444

Citește și https://dc360.ro/marea-britanie-fostul-ministru-de-externe-boris-johnson-chemat-in-fata-tribunalului-acuzat-ca-a-mintit-in-timpul-referednului-pentru-brexit-spunand-ca-de-la-londra-pleaca-in-fiecare-saptamana-la-brux/

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *