Acasă Extern VIDEO Cofondatorul Parler: "S-ar putea ca reteaua de socialziare sa nu mai...

VIDEO Cofondatorul Parler: „S-ar putea ca reteaua de socialziare sa nu mai fie repusa in functiune niciodată”

Parler, singura retea de socilizare conservatoare cunoscuta in lume, ar putea sa nu mai fie pusa in functiune niciodata. Delcaratia ii apartine chiar confrondatorului retelei John Matze.

„S-ar putea ca reteaua de socialziare sa nu mai fie repusa in functiune niciodată. Deocamdata nu stim sigur” a declarat Cofondatorul Parler John Matze.

Reamintim ca platforma sociala „Parler” a fost interzisa de Google, Apple si Amazon. Motivul cat se poate de halucianant este ca site-ul de socializare transmitea mesajele presedintelui american Donald Trump. Reteaua de socialziare este acuzata ca a transmis inclusv mesajele presedintelui de pe data de 6 ianuarie, cand presa de propghamnda i-a rasalmicit cuvintele si a dat de inteles ca presedintele a facut apel la sustinatorii sai la violente.

Mesajul real al presedintelui fiind faptul ca alegerile prezdeintiale de la 3 noiembrie au fost furate si ca nu va renunta la pozitia sa. Reamintim de asemenea ca au aparut imagini de la Capitoliu cu numerosi asa zisi „sustinatori” ai presedintelui Dona;d Trump care au fost inclusiv la proteste Black lives matter.

De asemeenea, in alte videoclipuri, sustinatorii presedintelui american adunati in jurul Congresului pot fi vazuti cum striga „Antifa” in timp ce zeci de perosane sprag gemurile instiutiei pentru a intra inauntru.

Rețele de socializare

34,563FaniÎmi place
24,580CititoriConectați-vă
61,453AbonațiAbonați-vă

Important

Noutăți

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here